2777
2789

نه عزیزم ایشون خیلی به ندرت شاید سالی یکبار بیان سایت.

استاد دانشگاهه و سرش خیلی شلوغه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه عزیزم ایشون خیلی به ندرت شاید سالی یکبار بیان سایت. استاد دانشگاهه و سرش خیلی شلوغه

ممنونم چقدر ب کنکشون احتیاج دارم 

کاربری دیگه هستش ک مث ایشون بتونن راهنمایی کنن منو

نه عزیزم ایشون خیلی به ندرت شاید سالی یکبار بیان سایت. استاد دانشگاهه و سرش خیلی شلوغه

من کتاب شما رو دارم میخونم فوق العاده است درست عین خودتون ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ممنونم چقدر ب کنکشون احتیاج دارم  کاربری دیگه هستش ک مث ایشون بتونن راهنمایی کنن منو

حقیقتا مثل ایشون ندیدم تو سایت.یعنی جنس تاپیک هاش خاصه .

به نظرم تاپیک هاشون خیلی راهگشاست.خیلی سوالات تو همون تاپیک ها پاسخ داده شده .مثل تاپیک من خودم را دوست دارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من کتاب شما رو دارم میخونم فوق العاده است درست عین خودتون ❤️

ممنونم از توجه تون ❤🙏

خوشحالم کارآمد بوده 

ممنونم از توجه تون ❤🙏 خوشحالم کارآمد بوده 

خواهش میکنم موفق باشید 😍🙏

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بپرسید اگر بتونم دریغ نمیکنم 

عزیزم من تنها مشکلم با خانواده شوهرم اینه ک توقع کار کردن از من دارن اگه واسشون کار کنم غذا و بشور و بساب من ادم خوبی هستم و گرنه خیلی منو ازار میدن 

متاسفانه دو تا جاریام کمک دستن همیشه و بخاطر اینکه دوسشون دلشته باشن مخصوصا کمک مالی بهشون بکنن در حال کار کدنن ولی من نه توان دارم ب خاطر مشکلات جسنی و ن حوصله مدام کار کردن و از این جهت خیلی با جاریهام مقایسه میشم من در حد ظرف شستن و سفره پهن کردن کمک میکنم و ن بیشتر ولی این باعث شده من و حساب نکنن و از بیتفاوتی نسبت ب خودم رنج زیادی میکشم و حس حسادت ب جاریهام دارم لزفا کمکم کنید