2821
2789
عنوان

تغییر رشته

271 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من یازدهم تجربی هستم و می خوام تغییر رشته بدم برم ریاضی میشه لطفا کسانی که از یازدهم تغییر رشته دادن راهنماییم کنن ، ممنون 

من ریاضیم دهنم سرویس شده

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطمئنی‌میخوای این کارو کنی ؟ریاضی سخت تر از ریاضی هس ولی قبول شدنش راحته

بله من از اول هم به رشته ریاضی علاقه داشتم ولی به پیشنهاد یه مشاور اومدم تجربی و به رشته های تجربی علاقه ندارم 

میشه ی لحظه بیام پیویت؟😔

بخاطر چی عزیزم 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
درساش شبیه تجربی هست ولی آینده بهتری داره ریاضی

شبیه؟ 

کجاش دقیقا؟ مطمئنی شناخت کافی داری ازش؟ 

شبیه؟  کجاش دقیقا؟ مطمئنی شناخت کافی داری ازش؟

بله تمام دروس عمومی همون هست ، فیزیک دهمش یه فصل اضافه تر داره فیزیک یازدهمش هم همینطور و شیمی دهم و یازدهم یکی هست و شما زیست ندارید به جاش هندسه و حسابان و آمار و احتمال دارید 

بله تمام دروس عمومی همون هست ، فیزیک دهمش یه فصل اضافه تر داره فیزیک یازدهمش هم همینطور و شیمی دهم و ...

اتفاقا من نظرم برعکس شماست! درمورد بازار کار

اتفاقا من نظرم برعکس شماست! درمورد بازار کار

بازار کار ریاضی خیلی بهتر از تجربی هست ، شما اگر هدفتون پزشکی باشه باید دوازده سال درس بخونید تازه در آمدتون خیلی کمتر از یه مهندس عالی هست من متاسفانه به دندونپزشکی هیچ علاقه ای ندارم و سازمان سنجش فقط خوبی تجربی رو به همه نشون میده و هیچوقت از اینکه این رشته چه بدی هایی داره نمیگه 

بازار کار ریاضی خیلی بهتر از تجربی هست ، شما اگر هدفتون پزشکی باشه باید دوازده سال درس بخونید تازه د ...

عقیدتون این باشه چ بهتر ک تغییر رشته بدین. 

باارزوی موفقیت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز