تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
بله تمام دروس عمومی همون هست ، فیزیک دهمش یه فصل اضافه تر داره فیزیک یازدهمش هم همینطور و شیمی دهم و یازدهم یکی هست و شما زیست ندارید به جاش هندسه و حسابان و آمار و احتمال دارید
بله تمام دروس عمومی همون هست ، فیزیک دهمش یه فصل اضافه تر داره فیزیک یازدهمش هم همینطور و شیمی دهم و ...
اتفاقا من نظرم برعکس شماست! درمورد بازار کار
بازار کار ریاضی خیلی بهتر از تجربی هست ، شما اگر هدفتون پزشکی باشه باید دوازده سال درس بخونید تازه در آمدتون خیلی کمتر از یه مهندس عالی هست من متاسفانه به دندونپزشکی هیچ علاقه ای ندارم و سازمان سنجش فقط خوبی تجربی رو به همه نشون میده و هیچوقت از اینکه این رشته چه بدی هایی داره نمیگه
بازار کار ریاضی خیلی بهتر از تجربی هست ، شما اگر هدفتون پزشکی باشه باید دوازده سال درس بخونید تازه د ...
عقیدتون این باشه چ بهتر ک تغییر رشته بدین.
باارزوی موفقیت