2789
عنوان

سوال دارم!

262 بازدید | 16 پست

یه سوال دوستان بین هر دعواتون با خونواده تون تا دعوای بعدی چقدر زمانه؟؟! آخه تو خونه ی ما هر 45 دقیقه یکبار یه دعوای بزرگ داریم:)

هر دردی که منو نکشه قوی ترم میکنه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت جدی رازت چیه دعوا نمیشه:)

والا من مجردم رازی نداریم فقط احترام احترام احترام اینو یادگرفتیم از بزرگامون و این باعث میشه دعوا نباشه احترام به سلیقه و نظر و حریم شخصی اعضای خانواده 

والا من مجردم رازی نداریم فقط احترام احترام احترام اینو یادگرفتیم از بزرگامون و این باعث میشه دعوا ن ...

خب اگه بزرگترا هم احترامو رعایت کنن دعوا نمیشه...منم مجردم والا نمیدونم چاره ی کمتر دعوا کردن چیه:/ در هر صورت ایشالا همیشه بدون دعوا بمونه خونتون:)

ازز هم دور باشین فقط همین

ایشالا از فردا بعده مدرسه یه راست میرم کتابخونه حداقلش اینه که 6 تا 7 ساعت از دیدن زیبا رویان عزیز خونمون راحتم:/

خب اگه بزرگترا هم احترامو رعایت کنن دعوا نمیشه...منم مجردم والا نمیدونم چاره ی کمتر دعوا کردن چیه:/ ...

ممنونم عزیزم انشاالله شما هم دعوا تو خونتون کم بشه ما هم یه زمانی برامون دعا و طلسم گرفته بودن مثل شما بودیم بعد که باطل کردیم درست شد و اینکه گلم تو خونتون زیاد قرآن بخونید یکی از راز های ما این هست