2821
2789
عنوان

زن نمیتونه؟

429 بازدید | 0 پست

حق نداری جوری لباس بپوشی که راحتی

حق نداری بلند بلند بخندی

باید جوری برخورد کنی ک مردا تح..ریک نشن

باید لطیف و باوقار باشی

و یک کلام نباید خودت باشی

باید چیزی باشی که ما می‌خواهیم 

چون تو یه زنی!!

تو حق نداری راجب دردی ک هرماه تحمل میکنی حرف بزنی و نباید کسی بدونه ک چرا درد میکشی چون تو یه زنی!

حق نداری ب کسی که بهش علاقه داری از علاقت حرف بزنی و اگه حرف بزنی فک میکنن خوب و باحیا نیستی!

تو باید بشینی تا ی آدمی بیاد و تو رو بپسنده درست مثل ی جنس پشت ویترین

چون تو یه زنی!!

باید نه ماه بچه رو با خودت حمل کنی و جسمتو و هورمون هات بهم بریزه و...

ولی حق حضانت همون بچه که درون ت رشد کرده با ت نیست، تو شناسنامه اسم پدر رو میخوان و فامیلی پدره و... چون تو یک زنی!!

بدون اجازه من نمیتونی از کشور خارج شی

اختیار اموالت دست خودت نیست

بدون اجازه من نمیتونی با کسی که دوسش داری ازدواج کنی و قطعا حق طلاق با تو نیست،چون تو یه زنی!!

دیه ات نصف دیه ی مرده و نصف ی مرد ارث میبری چون به هر حال تو یه زنی!! 

تو حق نداری عاشق تفنگ و اسلحه و مهارتهای رزمی باشی چون تو یه زنی و ضعیفی!! 

لازمه بگم زن اگر ضعیف بود مرد نمیزائید!!

اجازه رانندگی نداشتی و حالا هم که داری مورد تمسخر واقع میشی چون رانندگی کار مردونست و تو یه زنی!!

اگه مورد آزار و اذیت کلامی یا جن..سی قرار گرفتی نباید اعتراض کنی چون حتما کرم از خود درخته و باعث بی آبرویی مایی آخه بدبختانه تو یه زنی!

اگه به جایگاه و مقام مهمی برسی با گفتن این جمله که وظیفه اصلی هرزنی شوهرداری و تربیت بچست.سعی میکنیم اهمیت کارت رو کم کنیم و ... آخه می‌دونی چیه؟

تو یه زنی!

نمیتونی رئیس جمهور،رهبر،قاضی و...باشی

مگر ت کشور های معدودی چون تو یه زنی و ناقص العقل!

با این همه ما همیشه تمام قد در مقابل جوامع و تفکر مردسالار ایستادیم و خیلی از این تبعیض هارو برطرف کردیم و میکنیم و اعتقاد داریم ب هر تبعیض و آزاری فارغ از جنسیت باید اعتراض کرد و برای تغییرش تلاش کرد و به مرور زمان داره برای خانم ها اتفاق میفته

چون ما زن هستیم!!!

پس تو میتونی چون زنی! 

یک بار برای همیشه این رو تو ذهنتون داشته باشید : که زن، نه آن موجود ذاتا لطیف و ظریف ساخته‌ی ذهن ماست، نه آن مادرِ فرشته‌ گونه‌ی مهربان که بهشت زیر پای اوست

نه آن ضعیفه‌ی بی دست و پای محتاج ، نه آن نصفه عقل و کالای جنسی همیشه حاضر به خدمت.

نه آن حق طلبی که زنیکه‌ی سلیطه خطابش می‌کنند.

باور کنید یک انسان است!!! که برای ساده‌ترین حقوقش هنوز در سراسر جهان میجنگد...شما بهش میگید فمنیست کثیف ولی من به عنوان یک زن و یک مادر بهش میگم انسانیت!

من همون مادریم‌ که بین دختر و پسرش هیچ فرقی نمیزاره و هیچوقت به دخترش نمیگه به اجبار صورتی دوست داشته باش  عروسک دوست داشته باش و همینطور به پسرشم نمیگه حتما باید آبی دوست داشته باشی و تفنگ‌ بازی کنی!!! 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز