2777
2789
عنوان

درد دل..🖤

168 بازدید | 18 پست

من توبچگی خیلی اذیت شدم مادرم خیلی دعوام میکرد انگارنه انگارکه بچم خیلی ازش میترسیدم حتی ازنگاهش هیچی ازبچگی نفهمیدم بزرگ هم که شدم مامانم انتظارش ازمن بیشتربیشترشدحالا خودمم مامانم اما بعضا میبینم اخلاقای مامانم خیلی روم تاثیر گذاشته عین خودش گاها رفتارمیکنم سربچه خیلی بدم میادازخودم نمی‌دونم چیکارکنم احساس میکنم تازگیا اخلاقم خیلی تندشده دست خودم نیست انگارکنترل خودمو ازدست دادم چیکارکنم درست شم سرهرچیزی فقط غرمیزنم تپش قلب میگیرم سردرد میگیرم دیونه شدم ای خدا

کلاس های تربیت فرزند شرکت کن 

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون 

به عاقبت رفتارت فکر کن که هر کلمه به کلمه حرفات ممکنه چه تاثیری روی روح و روان بچه بذاره 

سعی کن و به خودت قول بدی کم کم رفتارت رو اصلاح کنی 

هر جایی اشتباه کردی خودت سرزنش نکن 

تصمیم بگیر دیگه تکرارش نکنی 

لیستی از رفتار های اشتباهت درست کن 

سعی کن حذفشون کنی 

کم کم جایگزین کنی با رفتار های درست 

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
کتاب بخون  به عاقبت رفتارت فکر کن که هر کلمه به کلمه حرفات ممکنه چه تاثیری روی روح و روان بچه ...

مرسی سعیمو میکنم احساس میکنم ازخودم وهمه دنیا متنفرم نمی‌دونم چرا اینطوری شدم عاشق تنهایی هستم بشینم گریه کنم خستم ازدنیا

هفت رفتار اشتباه با بچه 

سرزنش 

توهین 

تحقیر 

نصیحت 

مسخره کردن 

تنبیه

عیب جوبیی

رو با 

تشویق 

تشکر و قدر دانی 

عشق و محبت بدون هیچ توقع 

مسئولیت دادن 

تحسین کردن 

درک کردن

حمایت کردن 

جایگزین کن صد در صد نتیجه میکیری 

به حرفاشون گوش بده و یه شنونده خوب باش شنونده فعال 

به خودت سخت نگیر 

خودتو سرزنش نکن 

سعی کن دونه دونه اشتباهات جبران کنی 

نمی‌دونم چطوری چیکارکنم

ببین اول پذیرش هست 

شما باید بپذیری که رفتار اشتباه داری میخوای تغییر کنی 

متوجه رفتار های اشتباهت باشی 

مثلا یه روز از صبح بنویس همه رو 

بعد بشین فکر کن کدوم اشتباه تو بوده 

میشده با کدوم رفتار درست جایگیزین کنی 

ببین تنبیه فقط و فقط رفتار بد بچه رو بد و بدتر میکنه 

به جاش تشویق رفتار خوب بچه رو بیشتر میکنه 

سعی کن تنبیه نکنی چه کلامی چه رفتاری 

به جاش جایگیزین کن