2789
عنوان

من حسودم؟

317 بازدید | 34 پست

دختر خالم  اصلا قيافه نداره اخلاقشم كم حرف و منزوي بود

اما پولدارن تقريبا 

الان شنيدم با يه پسر پولدار تر از خودش نامزد كرده 

خيلي بهش حسوديم شد

حالم گرفته شد .

من خوشگلم اما مستاجريم يدونه خواستگار خوب نداشتم

دوتامون ٢٩سالمونه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هی 

من یه منزوی فقیرم با یه قیافه معمولی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

اکثریت ما اگه جای شما بودیم همین حس رو داشتیم 

ان شاالله خدا برای شما هم شرایط عالی فراهم کنه 🤲

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

خوب شانسش گرفته خدا بهش قیافه نداده اما شوهر پول دار داده بعد هم نیتونه عمل زیبایی انجام بده خوشگل ب ...

همه باباشو تحويل ميگيرن

انگار مهره مار دارن بخدا

چرا كسي منو نميبينه