2777
2789

سلام بچه ها من با فامیلای شوهرم یکم داستان دارم پدرش فوت شده و مادرش مهریه شد گرفته رفته با ی مرد نشستن خوردنش تموم که شده اومده سر شوهر من 

کلا یاد گرفتن مفت خور باشن و از این و بکنن شکمشونو سیر کنن خیلی پرتوقع و پررو هستند به کمم قانع نیستن ی مهمونی میدی حتما باید کباب و جوجه دلستر و زیتون و هزارتا مخلفات باشه درصورتی که ما خیلی ساده ایم حتی خواهرمم که مهمونی کردم بعد عقدش باشوهرش ی قیمه ساده دادم ما هر چی کم توقع و ساده و عزت نفس داریم و دستمون تو جیب خودمونه و سعی میکنیم کمک هم باشیم فامیلا اونا پررو و پرمدعا و بی ادب و مفت خور  بتونن همه پولا شوهرما میگیرن خرج فانتزیاشون بکنن داستان من زیاد دارم وقتش نیست تعریف کنم 

حالا ما داشتیم هست و نیستمونو به باد می‌دادیم که تو پست قبلی گفتم چطوری یکمشا اومدم قطع ارتباط کردم حالا شوهرم ناراحت و ناراضیه چرا فقط با فامیلا خودت میریم و میایم 

آخه عزیز من فامیلای تو من جمله خواهر و مادرت میان فقط میان غارت میکنن همه ش میخان ی چیز ببرن بکنن من خیلی احساس ناامنی دارم در ارتباط با ارتباط داشتن با فامیلا شوهرمچی کار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همینارا بهش یگو

متوجه نمیشه ما ی خونه و ماشین سر این کاراش از دست دادیم ولی قبول نمیکنه خاست اونارا نجات بده زد همه چیمونو نابود کرد حالا ی بعضی کرده چرا من فامیلام نمیام منم دوست دارم بیان