2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید

252 بازدید | 31 پست

خواهرم پریود شده بعد کوچیکه هنوز کلاس ششمه داره گریه می‌کنه چون مامانم رفته به بابام گفته چکارش  کنم 

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همونکاری ک خودت میکنی با خودت

اخه مامانم رفته به بابام گفته پریود شده

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

حالا این کجا فهمیده که به بابات گفته .

پیش خودش گفت رضا آنیسا پریود شده 

بهش توضیح بده اینم ی چیز معمولی و روتینه مثل نفس کشیدن اصلا نباید به خاطرش خجالت بکشه یا اعتماد به نفسش از دست بده

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید