2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آی وی اف ذخیره تخمدان کم رو نباید خیلی دست دست کنید به سمت یائستگی میری خدایی نکرده

خودم دارم هی دست دست می کنم نمی دونم چکارکنم؟؟ یعنی واقعا راهی وجود نداره ب غیر از آی وی اف؟

خودم دارم هی دست دست می کنم نمی دونم چکارکنم؟؟ یعنی واقعا راهی وجود نداره ب غیر از آی وی اف؟

دوست من از ۲۴ سالگی اقدام به بارداری کرد ولی باردار نمیشد

۱۰ تا پزشک عوض کرد حتی بهترین جا برای طب سنتی رفت 

هر سری یه چیزی گفتن بهش

۷ سال رفت و اومد انواع داروها آمپولا دمنوشا و... نشد

آخر رفت بیمارستان آرش انقد دعواش کردن گفتن خیلی سریع باید آی وی اف کنید داری یائسته میشی

که اولین بار با کلیییی مصرف دارو و آمپول فقط یه دونه فولیکول داشت برنداشتن گفتن ریسکه

دز داروهاشو بردن بالا ماه بعدش با مصرف اون همه دورو دوتا فقط فولیکول داشت ناچاری برداشتن از اون دوتا فقط یکیش جنین شد که خداروشکرررررر همون براش موند

ولی بعد بارداریش یائسته شد

۰/۲هس نمی دونم چکار کنم

عزیزم دل دل نکن. اگه دوست داری روش سنتی پیش بگیری ی طب سنتی برو داروهاشو مصرف کن ولی حتما در کنارش موسسه های باروری برو و برای برداشتن تخمک تلاش کن. البته اول ی جا دیگه ازمایش بده مطمعن شی ذخیره تخمدانتو درست گفتن. ولی اگه کم بود حتما پیگر ivf باش . این روزا که ivf چیز عادی هست چرا اینقدر نسبت بهش گارد داری.

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز