2777
2789
عنوان

فرنی...

285 بازدید | 12 پست
امروز واسه اولین بار فرنی درست کردم اندازه آرد برنج دستم نبود که چقدر بریزم. تقریبا دو قاشقش مونده میتونم فردا بدم به پسرم یا دور بریزم؟ ؟
پسرم پارسا عاشقتم. ..خدا جونم هوامو داشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا با شیر محلی درست نکن با جوشوندن هیچ چیز نمیشه و پاستوریزه نمیشه امکان بیماری داره اصلا اصلا نده
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چرا شیر محلی به بچه شش ماهه میدی عزیزم شیر حتما حتما باید پاستوریزه باشه تازه همین پاستوریزش هم زیر یکسال ممنوعه جز برای استفاده ی غذا به صورت جوشونده بعد هم اونو دور بریز همیشه غذای تازه برای بچه ت درست کن فرنی که کاری نداره زود آماده میشه حتی غذای ناهارشو همون روز بیشتر بهش نده
تا تو با منی زمانه با من است.....
معصومه از کجا میگی با جوشوندن پاستوریزه نمیشه آیا این حرفت منبع علمی داره؟ من دو ساله فقط با شیر محلی ماست درست میکنم و شیر موز و... قبلش شیر رو سی الی چهل دقیقه میجوشونم
هر چی آرزوی خوبه مال تو
افزایش بروز تب مالت طی دو سال گذشته  وی در پاسخ به اینکه چه خطراتی مصرف کنندگان شیر فله ای را تهدید می کند؟ بسیاری از مصرف کنندگان شیرفله ای به گمان اینکه جوشاندن شیر باعث از بین رفتن بار میکروبی شیر و مانعی برای جلوگیری از بیماری هایی نظیر تب مالت می شود همچنان از شیرفله استفاده می کنند آیا با جوشاندن شیر فله واقعا هیچ بیماری مصرف کننده را تهدید نمی کند؟ گفت:« در سال های گذشته که مردم شیر غیر پاستوریزه مصرف می کردند شیوع تب مالت در کشور بالا بود در دو سه سال اخیر که شیرهای رد شده در ایستگاه های جمع آوری شیر بصورت فله ای به بازار فروش راه پیدا کرد موارد تب مالت بیشتر شد.» با جوشاندن شیرفله ای مواد غیرمجاز اضافه شده به شیر(برای کاهش بار میکروبی)از بین می رود؟  دکتر شیخ الاسلام ادامه داد:« متاسفانه این روزها که صحبت آزاد کردن فروش شیر فله ای است نگرانی از افزایش موارد ابتلا به تب مالت شدت گرفته است . البته باید توجه داشته باشید که این شیر ها ممکن است توسط کارگاه هایی بصورت ماست یا پنیر در اختیار مردم قرار گیرد که آنها هم خطرناک هستند. جوشاندن شیر بخش عمده پروتیین و ویتامین های شیر را از بین می برد ولی به هرحال راهی است که برای مصرف شیر مشکوک توصیه می شود ولی جوشاندن موادی را که ممکن است به شیر اضافه شده باشد از بین نمی برد ضمن اینکه خانواده ای که شیر فله ای می خرد باید بسیار مراقب باشد که ظروف و وسایلی که در آشپزخانه با شیر نجوشیده در تماس بوده حتما باید خوب ترجیحا با آب داغ شسته شوند.» افزایش بروز تب مالت طی دو سال گذشته  وی در پاسخ به اینکه چه خطراتی مصرف کنندگان شیر فله ای را تهدید می کند؟ بسیاری از مصرف کنندگان شیرفله ای به گمان اینکه جوشاندن شیر باعث از بین رفتن بار میکروبی شیر و مانعی برای جلوگیری از بیماری هایی نظیر تب مالت می شود همچنان از شیرفله استفاده می کنند آیا با جوشاندن شیر فله واقعا هیچ بیماری مصرف کننده را تهدید نمی کند؟ گفت:« در سال های گذشته که مردم شیر غیر پاستوریزه مصرف می کردند شیوع تب مالت در کشور بالا بود در دو سه سال اخیر که شیرهای رد شده در ایستگاه های جمع آوری شیر بصورت فله ای به بازار فروش راه پیدا کرد موارد تب مالت بیشتر شد.» با جوشاندن شیرفله ای مواد غیرمجاز اضافه شده به شیر(برای کاهش بار میکروبی)از بین می رود؟  دکتر شیخ الاسلام ادامه داد:« متاسفانه این روزها که صحبت آزاد کردن فروش شیر فله ای است نگرانی از افزایش موارد ابتلا به تب مالت شدت گرفته است . البته باید توجه داشته باشید که این شیر ها ممکن است توسط کارگاه هایی بصورت ماست یا پنیر در اختیار مردم قرار گیرد که آنها هم خطرناک هستند. جوشاندن شیر بخش عمده پروتیین و ویتامین های شیر را از بین می برد ولی به هرحال راهی است که برای مصرف شیر مشکوک توصیه می شود ولی جوشاندن موادی را که ممکن است به شیر اضافه شده باشد از بین نمی برد ضمن اینکه خانواده ای که شیر فله ای می خرد باید بسیار مراقب باشد که ظروف و وسایلی که در آشپزخانه با شیر نجوشیده در تماس بوده حتما باید خوب ترجیحا با آب داغ شسته شوند.»
تا تو با منی زمانه با من است.....