2777
2789
عنوان

ترسو و باردار لطفاً نیاین

192 بازدید | 9 پست

یکی از فامیلامون مدتی مریض و زمینگیر شده بود وضعیت جسمیش از هر نظر خیلی بد شده بود و همه دعا میکردیم زودتر خدا نجاتش بده و اینقدر زجر نکشه ،  چند روز آخر عمرش که تو خونه بستری بود زن و بچه ش متوجه حرکات عجیب صورتش میشن مثلا چشماشو به اطراف میچرخوند و یهو به سمت خیره میشد و یکی دو روز آخر دیگه خیلی وضعیتش عجیب و آزاردهنده تر شده بود یه خانوم دعانویس بهشون میگه جن تو بدنشه سوره جن رو بالا سرش بخونید، سوره رو که میخونن آقاهه خیلی راحت چشماشو میبنده و جون میده 

اون خانوم دعانویس با اجنه هم در ارتباطه به نظرتون اگر ازش بخوام درباره منم بگه که آیا جن یا طلسمی دارم، ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟ بعضیا میگن از اینجور افراد فاصله بگیرید خطرناکن

ناگفته نماند که اون مرحوم چندین بار تو خونش دعا و طلسم پیدا کرده بود چون تو فامیلشون دشمن داشت و شاید به همین خاطر جن تو بدنش رفته بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ یعنی چی میشه؟ پای جن ها به زندگیم باز میشه؟

کسایی که موکل واقعی دارن که تعدادشون خیلی کمه به محض گفتن اسم خودتو مادر سرکتاب باز کردن موکل همون اجنه پاش به زندگیت باز میشه دمار از روزگارت در میاره دین اسلام این نوع اعمال رو حرام و گناه میدونه عاقل باشید 

یا فاطمه الزهرا ❤️

اصلاااااا نرو سمتش واقها بخاطر اینکه مشکلتو حل بکنی درست میشه ۱۰ تای دیگد به زندگیت باز میشه حتی اگر درستم نشه خدا دیگه اطت روی برمیگردونه و نزار اینطوری بشه که خیلی خیلی بد میشه و میتونی بجای کارای شیطانی از طبیعت و کائنات کمک بگیری که همشون متصل به خدا هستن 💖

اگه جن توی بدنش بود چشماشو اونطور نمیکرد اطراف رو نگاه کنه دلیل آرامش زمان مرگش شنیدن صدای قرآن بوده همه اونایی که با بیماری میمیرن روزای آخر ی چیزایی میبینن