s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 عنوان یارانه 160 بازدید | 8 پست ما یک ساله ازدواج کردیم ولی هنوز یارانمونو جدا نکردیم. چون پدرشوهرم سرهنگه پلیس +۱۰ گفت از اینجا نمیشه جداش کرد باید پدرشوهرت بره از یگانش جداکنه حالا پدرشوهرم لج افتاده باهامون میگه من جدا نمیکنم یارانتونو راهی هست بتونیم خودمون یارانه رو جدا کنیم؟ 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚 1402/01/13 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 وا چ ربطی به پدرشوهرت داره😐همسرت بره پلیس +۱۰بگه میخوام یارانه ام بیاد حساب خودم یه فرم پر میکنید بعد میفرسته بانک شماره حساب میده یارانه این ماه به حساب همسرت میاد مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 وا چ ربطی به پدرشوهرت داره😐 همسرت بره پلیس +۱۰بگه میخوام یارانه ام بیاد حساب خودم یه فرم پر میکنید ... خب سرهنگه پلیس +۱۰ انجام نمیده 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 خب سرهنگه پلیس +۱۰ انجام نمیده رفتین پرسیدین؟یا پدرشوهرت گفت؟خوب پس باید برید دفتر قضایی اونجا بگید احتمالا راه حلی هس مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 رفتین پرسیدین؟یا پدرشوهرت گفت؟ خوب پس باید برید دفتر قضایی اونجا بگید احتمالا راه حلی هس پلیس +۱۰ گفت 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
fatemeehhbano عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 11338 نه عزیزم تا جایی که من میدونم چون نظامیه خودش باید بره... راه دیگه ای هم نداشت چهار سال پیش... بازم برید سوال کنید شاید راه دیگه ای هم باشه میشه یه صلوات مهمونمکنی؟؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 پلیس +۱۰ گفت عجباجدیدا که محضری میکنن یارانه خودکار جدامیشه خیرسرش سرهنگ مملکته مونده ۳۰۰تومنه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 عجبا جدیدا که محضری میکنن یارانه خودکار جدامیشه خیرسرش سرهنگ مملکته مونده ۳۰۰تومنه نه بابا میلیاردره از حرص ما جدا نمیکنه لج افتاده 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚