2777
2789
عنوان

یارانه

160 بازدید | 8 پست

ما یک ساله ازدواج کردیم ولی هنوز یارانمونو جدا نکردیم. چون پدرشوهرم سرهنگه پلیس +۱۰ گفت از اینجا نمیشه جداش کرد باید پدرشوهرت بره از یگانش جداکنه حالا پدرشوهرم لج افتاده باهامون میگه من جدا نمیکنم یارانتونو راهی هست بتونیم خودمون یارانه رو جدا کنیم؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

وا چ ربطی به پدرشوهرت داره😐

همسرت بره پلیس +۱۰بگه میخوام یارانه ام بیاد حساب خودم یه فرم پر میکنید بعد میفرسته بانک شماره حساب میده یارانه این ماه به حساب همسرت میاد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا چ ربطی به پدرشوهرت داره😐 همسرت بره پلیس +۱۰بگه میخوام یارانه ام بیاد حساب خودم یه فرم پر میکنید ...

خب سرهنگه پلیس +۱۰ انجام نمیده

خب سرهنگه پلیس +۱۰ انجام نمیده

رفتین پرسیدین؟یا پدرشوهرت گفت؟

خوب پس باید برید دفتر قضایی اونجا بگید احتمالا راه حلی هس 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
پلیس +۱۰ گفت

عجبا

جدیدا که محضری میکنن یارانه خودکار جدامیشه 

خیرسرش سرهنگ مملکته مونده ۳۰۰تومنه

عجبا جدیدا که محضری میکنن یارانه خودکار جدامیشه  خیرسرش سرهنگ مملکته مونده ۳۰۰تومنه

نه بابا میلیاردره از حرص ما جدا نمیکنه لج افتاده