2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتي

1194 بازدید | 38 پست

به نظرتون اختلاف طبقاتي توي زندگي مشترك تا چه حدي تاثيرگذاره ؟؟؟ 

من خودم عروس خانواده اي شدم كه از نظر مالي خيلي خيلي خيلي از خانواده ي من بالاترن - 

البته اينم بگم كه خانواده ي من متوسط هستن و پدر و مادرم جفتشون تحصيل كرده و شاغل بودن - 

ولي خب خانواده ي شوهرم شغلشون ازاد بوده و سرمايه دارن و كلا زندگيشون با ما فرق داره - 

من نظر خودمو بخوام بگم ، 

اول توي همچين شرايطي همه چيز خيلي رويايي و شيرين به نظر مياد ، ولي بعد يكدفعه انگار از بالا با سرعت خيلي زيااااد ميخوري زمين 🤦🏻‍♀️

اين اتفاق دقيقا زماني ميوفته كه بايد پا به پاي اونا جلو بياي و خرج كني … 

و يا بعضي وقتها حس ميكني كه چقدر زندگياشون فرق داره … ! حتي به اين فكر ميكني كه تا الان تو اصلا زندگي نكردي !!!! 🤦🏻‍♀️

مثلا من روزي كه براي اولين بار خونه ي پدر شوهرم موندم ،  حس گيج شدن داشتم

چندين بار از شوهرم پرسيدم سرويس كجاست ! 

و اون نشون ميداد و من نميدونستم كدوم وري برم ! 🤦🏻‍♀️

يكبار خونشون تنها شدم ، شوهرم رفت بيرون ، فقط من بودم و مادر شوهرم كه اونم طبقه ي پايين موند داشت با خواهرش تلفني صحبت ميكرد ، من بهش گفتم مادرجون من ميرم بالا  ، به هواي اينكه استراحت كنم، سريع رفتم بالا و از اونجا هم رفتم طبقه ي سوم  ، حتي از تمام خونشون ، حياط - استخر و … فيلمِ گرفتم واسه مامانم 🤦🏻‍♀️ كه ببينه - 

حالا خونه ي ما هم كوچيك نيستا ١٦٠ متره ولي خب 

اونجا …. 

بعضي وقتها احساس كمبود ميكنم - 

با اينكه خداروشكر شوهرم خيلييييي هوامو داره 

ولي خب … 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاخ چهل ستون نیست که دست و پاتو گم کردی. 

اینجوری نگو، هم برای مخاطبت ممکنه تلقین کنی داری پز میدی و هم اینکه یجورایی ناشکریه. از خدا تشکر کن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

پز.از.زیر.پوست.زد.بیر# ون

پز چي اخه ! پولِ مردم ! پولشون مال من نيست كه !! 

من خانوادم از ١٠ ناحيه ( ببخشيد ) پاره شديم تا از پس هزينه ها بربيايم 

گفتم توي متن ، خيلي روياييه اولش ولي بعدش ….

به نظر منم اختلاف در این حد خیلی سخت میکنه شرایط رو برای هردو طرف

چون هرکدوم به یه شکل متفاوت زندگی کردن و بزرگ شدن

و وقتی خیلی سخت تر میشه که دو طرف همو درک نکن ، بخوان فخر فروشی کنن یا اونیکه پایینتر بخواد هی سعی کن مثل بالاتری بشه و .... 

منم فک میکنم زندگی نکردم.البته ب شوخی

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پز چي اخه ! پولِ مردم ! پولشون مال من نيست كه !!  من خانوادم از ١٠ ناحيه ( ببخشيد ) پاره شد ...

بابا کیف کن سخت نگیر

پولداری مزه میده

البته من اگه پولدار شم ب بقیه هم کمک میکنم باهم بخوریم حال کنیم😅

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!