2777
2789
عنوان

سیزده رو کجا رفتین به در کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 35 پست

من دلم خیلی گرفته عیدم جایی نرفتیم همش خونه موندیم و شوهرمم سرکار ازصبح هی همسایه هاماشین روشن میکنن باشادی و... وسیله میبرن ک برن بیرون منم همش غصه میخورم🥺

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا رفتین؟؟؟واقعا سرده😭

طرفا خواجه ربیع.. خالم رفتن میامی اگ مشهدی برو میامی هواش خوبه خونه هم دارن وگرن چادربزنین

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂