2777
2789
عنوان

باردارم؟

178 بازدید | 16 پست

من دو روز از موعدم گذشته ماه چهارم اقدامم و این ماه کلومیفن خوردم نوک سینه هام خیلی حساس شده و زیر دلم تیر میکشه درد پری هم یهو میگیره و قطع میشه ترشح ابکی هم دارم حس میکنم پری شدم ولی ترشح ابکیه؟ دیشبم نفخ دارم میشه باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی بی بزن

نشون میده..؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ان شالله  ولی باید ازمایش بدی مطمئن بشی

دعا کن باردار باشم

آره گلم منم دوروز از موعدم گذشته بود زدم نشون داد

بارداری شما؟ 

اخه من با بیبی مثبت هم باردار نبودم بدم میاد از بیبی چک منفی

آره گلم هفته سی هستم

انشالله بسلامتی زایمان کنی. من الان بیبی چک زدم

انشالله بسلامتی زایمان کنی. من الان بیبی چک زدم

سلام خوبی عزیزم

منم این ماه لتروزول خوردم اولین باره دکتر رفتم کلی در زیر شکم دارم و یه فشار و سنگینی تو رحم و تخمدانهامه دو روز دیگه موعدمه🥺سرگیجه هم دارم نمیدونم باردارم یا عوارض قرصه

ممنون عزیزم💖💖 نتیجه چی بود

بنظرت مثبته؟ سمت چپی و دیشب زدم دو دیقه ای هاله انداخت موند پررنگ شد سمت راستی هم الان زدم یک دیقه ای هاله انداخت و میمونه پررنگ میشه. کاذب نباشه؟ 

بنظرت مثبته؟ سمت چپی و دیشب زدم دو دیقه ای هاله انداخت موند پررنگ شد سمت راستی هم الان زدم یک دیقه ا ...

عزیزم مثبته بسلامتی انشالله...پاشو برو آزمایش بده فکرت راحت بشه دختر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....