2777
2789
عنوان

بی بی چک

320 بازدید | 10 پست

من pco هستم یک و نیم ساله اقدامم البته بدون دکتر دارو 

فقط بهمن ماه رفتم دکتر اچ دی داد گف برو پریود شدی اسفند بیا دارو بدم من دیگه نرفتم بجاش رفتم دماغمو عمل کردم ی ماه میشه 

امروز ۳۶روزه از اخرین پری میگذره ی هفته پیش چن قطره خونابه اومد موعد پری 

الان با این تفاسیر بی بی زدم همون لحظه دیدم خط نیفتاد دیگ نگاش نکردم ی ربع بعدش رفتم دیدم هاله افتاده درسته بنظرتون؟؟ من بخاطر پی سی فک نمیکردم بدون دارو حامله بشم واسه همون جلوگیری نکردم مث همیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر مثبته. ولی دوستم pco بود بی بی چکاش بعضی اوقات هاله صورتی همینطوری مینداخت. 

دو روز دیگه بزن باید پررنگ تر شده باشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
اولین بارمه هاله میندازه تو این ی سال و نیم 

پس به احتمال زیاد مثبته. الان بری آزمایش ممکنه بزنه مشکوک به علاوه که روز تعطیل هم هست و پیدا کردن آزمایشگاه شبانه روزی یه خورده سخته. 

دو روز دیگه تکرار کن بی بی چک رو. اگر واضح تر بود بعدش برو آزمایش بده. 

ببین بی بی چک من اینطور بود یه هفته صبر کردم بعد رفتم آزمایش بتا نزدیک 1000 بود. برا شما هم بی بی چک خشک بشه پررنگ تر میشه بنظرم رنگش مث بی بی چک من میشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
پس به احتمال زیاد مثبته. الان بری آزمایش ممکنه بزنه مشکوک به علاوه که روز تعطیل هم هست و پیدا کردن آ ...

بله عزیزم وقتی خشک تر شد پررنگ تر شد فردا دوباره بی بی میزنم پس فردا پیرم ازمایش اگر خدا بخاد

انشالله که هر چی خیره همون پیش بیاد