2777
2789
عنوان

دوری از معشوق

218 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من ۴ ساله که با یکی دوستم خعلی دوسش دارم اونم منو دوس داره همشهری هستیم نیم ساعت فاصله هست در طی ۴ سال فقط ۲ بار دیدمش اونم با مامانم شهر رفتم از دور دیدمش من روستا زندگی میکنم . مامانم هم خعلی اذیتم میکنه نمیزاره از خونه برم بیرون همش توی خونه زندانی هستم اصلا نمیزاره برم بیرون ‌.خعلی مذهبی هست و دیوانه کرده منو  . همش گریه میکنم و بیقراری خعلی حالم بده نمی دونم چیکار کنم خعلی شرایط سختی هست فقط چت میکنم تماس هم نمیتونم که مامانم کنار گوشم میاد گوش میده واقها خسته شدم خستع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام  عزیزم به هر حال اون مادره بهش حق بده نگرانت باشه به نظرم برو و با مامانت در مورد این قضی ...

بهش گفتم باهاش حرف زدم همه چیز و در مورد اون پسر و خانوادش گفتم خودشم تایید کرده ولی بیشتر شده سخت گیری هاش از وقتی ک فهمیده تا چیزی بشه یا کاری نکنم همش جلوی خواهر برادرم میگه ت فلانی ت فلانی هر چی ک بهش گفتم لو میده اب میشم جلوی خواهر برادرم.  پشیمونم که چرا گفتم.خواهر برادرامم طوری شدن اگه پارک با هم بریم اینا همش تعقیب میکنن ک یوقت پسره مثلا نیاد منو ببینه