phoebesa مدیر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1045 عنوان چیکارکنم ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست بچه ها خیلی شدید نیاز به مشاوره دارمیکی که خوبه و پیدا کردممیگه جلسه ای ۷۰۰ ،خیلی زیاد نیست؟ شما بودین چیکارمیکردین 1402/01/13 | 10:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobina__ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3068 من روانشناس میشناسم دکترا هم داره یه ساعتی ۲۰۰ تومن میگیره البته حضوریه ولی اونقدرا هم معروف نیستبستگی به معروف بودن سابقه داره ولی انگار یکم گرون میگیره مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 انقد گرون میگیرن که با خودت میگی همون بهتر از افسردگی بمیری ولی پول به مشاوره ندی 😐😐 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
baran۷۳۵ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 بنازم 😂📿 هوش اقتصادی رو همه نی نی سایت من میشناسن. بپرسید مشکلی نبوده که نتونم حلش کنم😎 لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
phoebesa مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1045 زیاده من یه مشاور خیلی عالی سراغ دارم که غیرحضوری هم مشاوره میده اما واقعا کارش حرف نداره در چه زمی ... روانشناسی ، وسواس فکری
nazanin007 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6224 همه نی نی سایت من میشناسن. بپرسید مشکلی نبوده که نتونم حلش کنم😎 جووووووووونز 🤤
amir_abass عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1977 انشاءالله خدا مشکلتو حل کنه 🚫لایک نکنید🚫 اقاهستم آقا هستم
آرامش_حق_همه عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4172 درخواست بده شمارمو میدم بهت روانشناسم 🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@ اینم آیدی تلگرامم zsh9999@