2777
2789
عنوان

بارداری🤰🏻

141 بازدید | 7 پست

سلام. 

من دو روز از موعدم گذشته ماه چهارم اقدامم و این ماه کلومیفن خوردم نوک سینه هام خیلی حساس شده و زیر دلم تیر میکشه درد پری هم یهو میگیره و قطع میشه ترشح ابکی هم دارم حس میکنم پری شدم ولی ترشح ابکیه؟ میشه باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دو روز دیگه تست بزن نشون میده اگه منظم باشه قائدگیت

دعا کن کاش باردار باشم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالش هست ی تست بزن مشخص میشه

دعا کن باردار باشم

ان‌شاءالله هرچی خیر و صلاحت هست از خدا میخوام صلاحت رو در بچه‌ی سالم و صالح قرار بده بحق این ماه عز ...

انشالله.. 🌱

مرسی واسه دعای قشنگت 🥺😍