2821
2789
عنوان

کلاهبرداری

1439 بازدید | 76 پست

بچه ها دیروز ازم کلاهبرداری شد.من توی دیوار به ی اگهی پیام دادم برای کار .بهم گفتن ی برنامه رو دانلود کنم اونجا احراز هویت کردم همه اطلاعاتمو دادم بعد از حساب ی نفر دیگه پول اومد به کارت من بهم گفت اشتباهی شرکت واریز کرده برات الانم بلاکم کرده. ازش ایدی تلگرام دارم ک فیکه و ی شماره ک نمیدونم برا خودش باشه یا نه. فردا میخام برم فتا شکایت کنم. چون همه کارا ب اسم من تموم شده الان یعنی من باید ضرر و زیان اون شخصی ک پول ازش رفته رو بدم؟ اگر میدونید بهم بگید من تا فردا دق میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله زودتر برو شکایت کن الان اون پفیوز شماره کارت شمارو داده و یه نفر پول به حساب شما ریخته بعد شما پولو به حساب اون‌یارو برگردوندی . مطمیننا شکایت کنه پای شما گیره پس زودتر برو کلانتری حقیقتو بگو تا دیر نشده ازشم شکایت کن

پول رو براشون واریز کردی؟  چقدر بوده؟  پات بدجوری گیر افتاده دختر 🤦🏻‍♀️ حتما اول وق ...

نه بابا نترسونش اصلا ربطی به این خانم نداره من تجربه اینجوری دارم

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
بله زودتر برو شکایت کن الان اون پفیوز شماره کارت شمارو داده و یه نفر پول به حساب شما ریخته بعد شما پ ...

خود یارو شکایت کرده فتا.  با منم تماس گرقتن من همه چسو گفتم براشون به فتا هم توضیح دادم گفتن باید بری شکایت کنی.امروز ک تعطیله.فردا اول وقت میرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز