2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشی . خیلی خوبین ، خدا حفظتون کنه خداروشکر شماها هستین و گرنه دنیای تنها توی بی مفهومی ...

این جمله رو همیشه یادت باشه خودت هرجوری باشی همون بازتاب رفتار بهت برمیگرده 

دنیا برا هممون به اندازه های مختلف درحقمون بی معرفتی کرده اما باز چ میشه کرد خدا میگه ان مع العسر یسرا 

بابد صبور باشیم خدا هرچقدر طولش میده قشنگ ترش میکنه 

امیدوارم اگه سختی هم برامون رقم زد بتونیم دوم بیاریم و ثابت قدم پای ایمان و اعتقادمون بمونیم و از عشقمون نسبت بهش کم نشه

سعی کن همیشه خوب باشی

این جمله رو همیشه یادت باشه خودت هرجوری باشی همون بازتاب رفتار بهت برمیگرده  دنیا برا هممون به ...

درست میگین اما من اصلا کاری نمی کنم حرفی نمیزنم و خانوادم با حرف دلمو میشکنن

نمونش ... خواهرم گفت آره بریم بیرجند ، شهریه که داداشم رفت با خانوادش و البته ما هم  پدر مادرم اونجایین ‌ . گفت میری خونشدن که هی برات شام بپزن و تو این گرونی . بهش گفتم مگه من چقدر میخورم که تو اینحور میگی . و گفتم بهش من برمم دست خالی نمیرم و جالب سالی یه بار اگه رریم پیششون و منم چون برادرزادم هست میرم دیدن اون خونشون

بعدش هم به مامانم گفتم ،‌گفتن از ۴ عصر برید ۱۳ به در . گفت نرید نمیخواد برید . گفتم چه خوشی ای دارم که بریم ، اخبارو بهت گفتم

و چقدر این حرفها برام سنگینه شنیدنش و دلم میگیره . مگه من چکار کردم ولی اشک ریختم مخصوصا با حرف خواهرم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میگم چله ی زیارت عاشورا خیلی خوبه نباید فقط زیارت عاشورا بخونی هااا باید تمامی اعمالت خوب باشه غیبت ...

از همه مهمتر با اشک و ناله بخونی امام حسین و صدا کنی واقعا جواب میده اصلا ی حال معنوی پیدا می‌کنی عجیبیب

خیلی ممنون عزیزم. فقط یه بار؟ بزنم صلوات حضرت زهرا تو اینترنت میاره؟

هرچی دلت میخواد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)