2777
2789

حالا من ی بار تو سرچی های گوشی همسرم

اینا رو دیدم

زندگیمی ب عربی

جانم فدایت ب عربی

زندگیم فدات ب عربی

ترجمه ی آهنگ عربی نمیدونم چی

ولی اصلا شک من سمت خیانت نرفت چون همسرم دست ب حذف کردنش خیلی عالیه اگه خیانت بود قطعا پاک میکرد سرچی هارو همون روزم ک دیدم واس خیلی وقت پیشش بود مثلا چن ماه قبلش

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایا این دارع منم سر صبحی منحرف میکنه خودت شاهد باشع من بوه خوبیم کاریم بش نداشم 😂😂 لنترا بگی ...

ن بابا میخام چیکار شوخی میکنم من😁😁😁

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

بگو بلدم خودم یادت میدیم 😅 ثوابم داره😂

الهی ک ثواب نداشع باشع بچه مردموب ب ییراه میکشی اونم کی کی من منی ک انقد مثبت و سر ب زیرم😳😂😂😂

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
ن بابا میخام چیکار شوخی میکنم من😁😁😁

فقد میترسم از اون ادمایی باشی ک میگی ن بابا میخام چیکارکنم یهو در حال دانلود کردن لنترا باشی 😂😂

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
فقد میترسم از اون ادمایی باشی ک میگی ن بابا میخام چیکارکنم یهو در حال دانلود کردن لنترا باشی 😂😂

ن خیالت راحت

اهل این چیزا نیستم😐

ن والا شوهر من خیلی خوبه 😂😂طفلی اصن نمیدونه معنیش چی هس 

منم همین فکرو درباره شوهرم میکردم که مظلومه و اینارو نمیدونه دیدم نه از من بیشتر میدونه آقایون قایم میکنن نمیگن