2777
2789
خودتون قفل کردین یا یکی براتون از قسمت تنظیمات قفل کردع باز میشه راحت 

آره خودم قفل کردم😂😂😂ولی دیگه نمیتونم بازش کنم

ی بار اینجا ی چیزی گفتن رفتم گوگل کنم هرچی سرچ زدم بالا نیومد ک نیومد

هزاربار خودمو لعنت کردم😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=282992214]اینو کسی سرچ می کنه ک ب جنس موافق گرایش داره فقط تاهل و گناه و.. خدا رو شکر اعتقاداتش هنوز پابرجاس ...[/QUOTپیش خودم اینطور فکر کردم ک طرف بش گفته احساس گناه داره ..اینم اینجور سرچ کرده

ایا چیزی هم دستگیرش شده بود آخه چیزی نمیاره گوگل😅🤣

ازم پرسید آیا نت خرابه؟ بعصی چیزا رو نمیاره. منم ازش پرسیدم. مگه چی میخوای که نمیاره. گوشیشو گرفتم و دیدم اینا رو سرچ کرده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
آره عزیزم چقدر این جور چیزا زیاد شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این بدع خدایی 

من فک کردم منظورش ی زن دیگس ولی همجنس باز دیگه کناراومدن باش سختع😳😳

الن منم میرم سرچ میزنم چجوری ی مرد سالم رو از ی مرد همنجس باز تشخیص بدیم😂😂😂

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
وای خدااااا😂😂 بعد جواب شما رو چی داد؟؟؟

به افق خیره شد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز