2777
2789
عنوان

راننده بی فرهنگ

197 بازدید | 9 پست

یکیش توی تقاطع هاست که پشت چراغ قرمز توقف کرده دقیقا به روی خط عابر پیاده. 

آخه   بی فرهنگِ بیسوادِ پشت کوهی، وقتی رفتی روی حریم عابر ایستادی، اونوقت عابر بیچاره از کجا رد بشه و بره ؟؟

انقدر حرص میخورم اینجور راننده های بی مغز رو می بینم. چراغ که سبز میشه سریع گاز میدن که نفر اول بشن و جایزه کاپ عن بگیرن  و ببرن خونه شون بخورنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی رو مخن ...چراغ قرمز بود رد شدم سرشو دراورده ازماشین بهم گفت گوسفند   مرتیکه نفهم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
اره خیلی رو مخن ...چراغ قرمز بود رد شدم سرشو دراورده ازماشین بهم گفت گوسفند    مرتیکه نفه ...

بیشتر اون بز کوهی ها که ماشینای داغون مدل پایین دارند از این حرکت های زشت میزنند. تاحالا راننده شاسی بلند دیدی اینقدر راحت به کسی بگه گوسفند؟ 

ولی عابر پیاده از راننده بدتره

همه چیو حق خودش میدونه 

من کمتر کسی و دیدم به چراغ توجه کنه همه رد میشن میگن ماشین ترمز میزنه از هر چهارراهی که صلاح بدونن 

چنان با آرامش از خیابون رد میشن انگار سوپر مدلن

بیشتر اون بز کوهی ها که ماشینای داغون مدل پایین دارند از این حرکت های زشت میزنند. تاحالا راننده شاسی ...

اره

چه ربطی داره😐چرا گوز و به شقیقه ربط میدی

اتفاقا اعتماد به نفس اونا ک..ن خر و پاره میکنه

ولی عابر پیاده از راننده بدتره همه چیو حق خودش میدونه  من کمتر کسی و دیدم به چراغ توجه کنه هم ...

درسته. 

اونام از وقتی دیه بالا رفته ، بی تفاوت از جلوی ماشینا رد میشن انگار دوست دارند به عنوان تجربه گر بیان شبکه چهار و برنامه زندگی پس از ز*ندگی تجربه بدن