2777
2789

عزیزم به جای اینکه وقت الکی صرف کنی پس انداز کن یک چیز خوب بخر 

من بچه هام شبر به شیر شدن بعد زایمان مژه هام ریخت تقویت مژه ام تو بیوتی گرفتم الان آخرای ماه دوم استفاده هستم تو عمرم اینقدر مژه نداشتم

سریتا نگیر ترکیبش جوریه که بعد قطع مصرف دوباره مژه هات برمیگرده حالت قبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده‌میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  چه پولدار

چه کار کنم خب همیشه میگم راه آخر رو اول برو‌ وقتت و‌اترژیت تلف نشه

باید کلی روغن و این چیزا بزنی اولا معلوم نیست ضرر داشته باشه یا نه آیا جواب بده یا نه ؟ 

نه والا عقلم نرسید عکس بندازم اما انقدر مشهوده که همه متوجه شدن تو عید بهم میگفتن

مبارکت باشه عزیزم

ما ک ازین پولا نداریم

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
مبارکت باشه عزیزم ما ک ازین پولا نداریم

پیشی جان سریتا بخر اما ظاهرا تو ترکیباتش ماده ای هست که بعد قطع ریزش میگیری قکر کنم ماینوکسیدیل باشه اسمش

استفاده کردی یهو قطع نکن 

من چون خیلی بدو بدو دارم تو طول روز شب که میشه انگار زیرآوارم قبلا قبل خواب کلی روتین پوستی میرفتم و به خودم میرسیدم اما الان وقت زیادی ندارم شب تا صبح هم همش در حال شیردهی و این جور کارام… برای همین چیزایی میگیرم که سریع تر جواب بده 

پیشی جان سریتا بخر اما ظاهرا تو ترکیباتش ماده ای هست که بعد قطع ریزش میگیری قکر کنم ماینوکسیدیل باشه ...

اره میدونم سریتارو

نه من اگر بخوام خرج کنم مثل شما یچیز خوب میخرم

فعلا هدفای دیگه ای دارم بخاطر همین زیاد برا خودم خرج نمیکنم

اره میدونم سریتارو نه من اگر بخوام خرج کنم مثل شما یچیز خوب میخرم فعلا هدفای دیگه ای دارم بخاطر هم ...

الهی که تو‌ سال جدید یک شروع خوب داشته باشی عزیز دلم و به هدف هات برسی

خوشحالم که برای زندگی و خودت برنامه داری و هدفمند هستی ازین آدما خوشم میاد

الهی که تو‌ سال جدید یک شروع خوب داشته باشی عزیز دلم و به هدف هات برسی خوشحالم که برای زندگی و خودت ...

ممنون گلم ❤️ همچنین شما