2777
2789
عنوان

من و جاریم

579 بازدید | 16 پست

من و جاریم هیچ مشکلی با هم نداریم. کاری هم با هم نداریم. موسی به دین خود عیسی ب دین خود.

این تاپیک رو زدم به اونایی که همش با نفرت از جاری حرف میزنن. باور کنید آیه ای نازل نشده ک حتما با جاری رابطه داشته باشید . وقتی نمی تونید همدیگه رو تحمل کنید از همدیگه دور باشید به همین راحتی..آخه چرا با زمین و زمون می جنگید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همین حرفو میزدم اصلا و ابدا با جاریم کار نداشتم در حد سلام و علیک باهم حرف میزنیم  چند روز پیش عین سگ هار چسبید به بچم چنان دروغ هایی گفته که من شاخ دراوردم خدا از ادم دروغگو و بد ذات نگذره تو کاریشم نداشته باشی ادم بد ذات کخش رو میریزه

من 4تا جاری دارم اصلا اونا رو فامیل نمیدونم ،سالی یه بار کاملا رسمی عید دیدنی میرم خونشون تمااااام ،یا ممکنه خونه مادرشوهرم ببینمشون ،انگار یه همسایه دیدم تو ساختمون ،البته من با همسایه هام فقط سلام دارم همین

ما هشت سال در حد سلام علیک بودیم، امسال با اصرار برادرشوهرم رفتیم مسافرت به حدی از خودش و دو تا بچش متنفر شدم که حد نداره، برعکس اون چیزی که توی این هشت سال نشون میداد، خودخواه حسود دو به هم زن با بچه های لوس و ننر و بیتربیت. پشت دستم داغ گذاشتم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹