2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😭❤

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 23 پست
منم لترزول خوردم میشه تجربه اتو بگی چندماه خوردی نتیجه گرفتی ؟فولیکولت چند بود؟

سلام عزیزم من اخرین بار ادر ماه لتروزول خوردم و حامله نشدم با فولیکولای عالی. الان چند ماهی بود که رها کرده بودم ایشالا قسمت خودت عزیزم❤❤❤

خدایا گاهی نگاهی...♡
ممنونم عزیزم ایشالا زودتر قسمت خودت بشه الهی آمین من این ماه قرص و امپول مصرف نکردم‌اخرین بار اذر م ...

اهان الهی بسلامتی بغل بگیریش عزیزم😍😍واقعن خوشحال شدم واست😍

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من اخرین بار ادر ماه لتروزول خوردم و حامله نشدم با فولیکولای عالی. الان چند ماهی بود که ر ...

چقد خوب برا منم دعا کن حتما خدا به وقتش میده ها اما من فولیکولام ریزن تنبلی دارم 

مبارکت باشه عزیزم، ان شا الله بسلامتی بغلش بگیری، برا منتظران هم زیاد دعا کن این حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنن، واقعا حس شیرینیه دنیای عجبیه مادر فرزندی، من که عاشق پسرمم پنج سالشه، از وقتی به دنیا اومده فقط به فکر آسایش و آرامش و خورد و خوراک و خوشگذرونی و وقت گذروندن با پسرمم فقط میگم به اون خوش بگذره برام یه دنیاس

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

مبارکهههههههههه😍

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

من چهار ماهه هی بیبی چک میزارم منفی میشه میخوره تو ذوقم الان فهمیدم تنبلی تخمدان دارم عاشق بچم 

وقتی تاپیکتو دیدم ناخداگاه گریم افتاد انشاالله سالم و تندرست باشه عزیزم 

عزیزمممم😍مبارکتون باشه سالم و سلامت بدنیا بیاد دعا کن ماهم عروس شیم ذوق تو دلی داشتن یه کوچولورو تجربه کنیم🥺😍

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور