2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

1374 بازدید | 60 پست

دلم لک میزنه برای اینکه بچمو بگیرم بغلم خانوادمون بشه ۳نفره بچموتو بغل همسرم ببینم خندهامون ازته دل بشه دیگه کم آوردم کاسه صبرم لب ریز شده از کنایه ها شمادتا خسته شدم دلم برا همسرم آتیش میگیره داداشای کوچیکترش همشون بچه دارن و ماهنوز این دکتر اون دکترمیکنیم واقعامگه گناهمون چیه خدا انقدر امتحانمون میکنه تاکی جیب دکترارو پر کنیم باهزار بدبختی ای وی اف کردم باردار شدم اخه چی میشدخدا ۳ ماهم صبرمیکرد سروقت بچم بدنیا میومد مگه تو این ۷ سال کم زجر عذاب کشیدم میذاشت دلمون شاد میشد خوشبختیمون ابدی میشد تو اون ۶ ماه همه خنده هامون از ته دل بود بعضی وقتا فک میکنم خدا اصلا مارو نمیبینه صدامو نمیشنوه اخه این حسرت باید یجایی تموم شه یانه ...

اگه پسرم میموند الان بغلم بود بازم قسمتم نشد 😭😭😭

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

خدا به موقعش نصیبت میکنه ناامید نباش

انشاالله تا سال دیگه این موقع خدا دامنتو سبز کنه

۷ روزه زایمان کردم دعام شاید گیرا بشه برات

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به موقعش نصیبت میکنه ناامید نباش انشاالله تا سال دیگه این موقع خدا دامنتو سبز کنه ۷ روزه زایما ...

الهی عزیزدلم چشمت روشن خدا برات حفظش کنه فرشته نازتو ,تو دعاهات من دل شکسته هم فراموش نکن ممنونم از محبتت 🙏❤️

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
الهی بگردم، دمت گرم که بازم ناشکر نیستی و به خدا امید داری مطمئن باش خدا جواب امیدتو میده... منم چند ...

فداتشم عزیزم خیلی برام سخت بود باهزار امید سیسمونی گرفتم الان میبینم دلم خون میشه رفتم بیمارستان زایمان کردم ودسته خالی اومدم خونه از لب مرگ برگشتم 

همسرم مشکل اسپرم داره عزیزم

الهی عزیزدلم چشمت روشن خدا برات حفظش کنه فرشته نازتو ,تو دعاهات من دل شکسته هم فراموش نکن ممنونم از ...

مممنونم

انشاالله قسمت خودت هم میشه 

الهی آمین🤲

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد
فداتشم عزیزم خیلی برام سخت بود باهزار امید سیسمونی گرفتم الان میبینم دلم خون میشه رفتم بیمارستان زای ...

الهیییی... دل شکستتو میفهمم خیلی سخته الهی که به زودی جاش با یه دوقلو سالم و عاقبت بخیر پر بشه... الان که ماه رمضونه درای خدا باز... هرشب بشین مناجات بخون هم دلت اروم میشه هم خدا این شبا بیشتر به دل بنده هاش راه میاد، دم افطارا دعا کن دعای روزه دار دم افطار مستجابه، منم خیلی دعا کن جسمی و روحی بهتر بشم

عزیزم خییییییلی وقتا چیزی رو به شدت میخوایم، ولی به ضررمونه.

داری میگی خنده هامون از ته دل میشد خوشبختی مون ابدی میشد.... از کجا معلوم؟؟؟؟

ببین بچه خوبه همیشه دعا میکنم خدا به هرکس بچه میخواد، بده. ولی ما تا روز زایمانم خیلی خوشبخت بودیم. ولی دقققققیقا از روز زایمان، از روزی که مادر شدم و کللللی سختی رو شروع کردم، از روزی که پسر گلم وارد این دنیا شد، انگار شوهرم کلللللا یکی دیگه شد اننننقدر منو پسرمو اذیت می‌کنه که هر روز میگم الهی بمیره...الان دوسال و هشت ماهشه پسرم...از یک ماهگی مدااااام به من و پسرم فحش میده پسرمو کتک می‌زنه به خاطر گریه های کودکانه ش.... درصورتیکه قبل زایمانم آزارش به یه مورچه نمی‌رسید....روزهای خوشی م وقتیه که شوهرم نیست پیشمون‌..و اننننقدر کاممو تلخ می‌کنه که واقعا منی که عاشقش بودم، هررررچی می‌خوام دوسش داشته باشم، دیگه نمیتونم....

الهیییی... دل شکستتو میفهمم خیلی سخته الهی که به زودی جاش با یه دوقلو سالم و عاقبت بخیر پر بشه... ال ...

فدای محبتت عزیزم ممنون از دعای قشنگت الهی بهترینا قسمت قلب مهربونت بشه .اگه لایق باشم چشم عزیزم به روی چشم انشاالله بزودی دامنت سبزبشه مهربونم❤️🙏

اذیت میشی اگر بپرسم چیشد تو راهیت نموند؟

بخاطرمسمومیت بارداری فشارخون بالا و دفع پروتئین بالا ختم بارداری دادن ...

من ماه اول اقدامم بچه دار شدم...هنوز یه کم شک داشتیم که بچه می‌خوایم یا نه... ولی خدا خواست همون ماه اول گرفت... الان گاهی میگم خدایا حتما اینطوری برام بهتره، بهم بچه و عشقشو دادی، ولی عشق و محبت و صمیمیت همسرمو ازم گرفتی...گاهی دلم میگیره پسرمو بغل میکنم...پسرم میگه سریع می‌فهمه بغض هامو...قشنگ می‌فهمه توهین و بدخلقی باباشو...میگه مامان به جاش من بغلت میکنم....ولی میدونی ، شوهر و بچه هیچکدوم جای همو نمیگیرن....هررررچه قدرم با بچه ت عشق کنی، بازم نیاز زنانه داری....

بخاطرمسمومیت بارداری فشارخون بالا و دفع پروتئین بالا ختم بارداری دادن ...

سخته ولی پس نگران نباش دفعه بعد کنترلش میتونی بکنی ان شاالله، کم کردن وزن خیییییلی تاثیر داره، میدونی چقدر بعد سقط میتونیم دوباره اقدام کنیم؟ من هنوز دکتر نرفتم

عزیزم خییییییلی وقتا چیزی رو به شدت میخوایم، ولی به ضررمونه. داری میگی خنده هامون از ته دل میشد خوش ...

الهی عزیزم اخه چرا اینجور شده خیلی ناراحت شدم برات خدا به دلش رحم بندازه 

نمیدونم عزیزم بعضی وقتا واقعا کم میارم نمیتونم خودمو قانع کنم بیشتر از خودم دلم براهمسرم میسوزه من با گریه خودمو خالی میکنم ولی اون میریزه تو خودش خدا یه نظری هم به ما منتظرا کنه دیگه صبرمون داره تموم میشه خدا پسر گلتم برات حفظ کنه عزیزدلم