2777
2789
عنوان

مگه عشق حامیم میزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 8659 بازدید | 52 پست

یه مدت رو امیر مقاره کراش بودم گندش درومد زده شدم عکساش پخش شد

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یادم میرفت کااااششش زندگیم نابود شده کنکورم چی میشه😭

دیگه کنکورو که گند نزن

خانوم‌دکتر شی خدارو چه دیدی یهو دیدی زنش شدی

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

بچه ها ۱۶ سالمه عاشق خود حامیم شدم صداش آهنگاش چشاش دستاش اصلا یه عشقی توش هست که قابل توصیف نیست دوست دارم بمیرم کنکورم داره خراب میشه از عشق و احساسات

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
یه رمان خوندم موضوعش همین بود  دختره عاشق یه خواننده شده بود اخرشم باهاش ازدواج کرد😂 رمان بر ...

اررره هنوز خط به خطشو یادمه😂😂😂😂پسره مث حامد زمانی بود🤣🤣🤣

یادش بخیر نوجوونی من مصادف بود با جام جهانی 1998 یعنی اون موقع دخترا یکی در میون عاشق استیلی و میناو ...

منم نیما نکیسا و میناوند  

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
یادش بخیر نوجوونی من مصادف بود با جام جهانی 1998 یعنی اون موقع دخترا یکی در میون عاشق استیلی و میناو ...

من سال ۱۹۹۸ دنیا اومدم😑😑😑😂😂😂

ببین تا یجاییش طبیعیه ولی تو نرمال نیستی باتوجه به تاپیکات ادم وابسته و احساساتی هستی احتمالا ای کیو زیاد بالایی نداری نمیخوام توهین کنم دارم راهنمایی میکنم.بهتره بری مشاوره وگرنه ممکنه کلا مسیر زندگیتو عوض کنی و بیراهه بری 

تو یه رویایی که نمیرسی به دسته من...

تو یه رویایی که نمیشه مال من شی مگه نبود😐😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اررره هنوز خط به خطشو یادمه😂😂😂😂پسره مث حامد زمانی بود🤣🤣🤣

اره دقیقا🤦‍♀️🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤