2777
2789
من از یه طلا فروش پرسیدم دست دوم بهتره یا سکه؟گفت سکه.   ولی شمش گرمی نمیدونم چیه، میشه بگی چی ...

ببین این شمش گرمی ها عیارش ۲۴ ، یعنی از پارسیان از این نظر بهتر و از ۱۰۰ سوت داره به بالا من آخرین بار دو ماه پیش برای هدیه دادن یه ۲۰۰ سوتی خریدم ۶۰۰ و خورده ای الان نمی‌دونم چنده ولی فکر کنم از ۵۰۰ تومن داره به بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تازه عروسم اگر طلا بتونم بخرم که استفاده هم کنم خوبه

اگه برای استفاده میخوای اره دست دوم بخر. من خودم عاشق طلام. اما خب اگه واسه فروش میخواستی تو مدت کم دست دومم نمیصرفید. 

😂افرین افرین منم برا این سال این تصمیم رو گرفتم 😂متاسفانه با یه بازار رفتن دو سه تومن از ...

من که بازار هم نمیرم همششششش خرید اینترنتی ، ببین از مهر ماه شاغلم ماهی ۳۶۰۰ گرفتم باورت میشه همششش خرج هدیه و لباس شده یه قرون هم پس انداز از حقوقم ندارم

اگه برای استفاده میخوای اره دست دوم بخر. من خودم عاشق طلام. اما خب اگه واسه فروش میخواستی تو مدت کم ...

اگر بخرم هم تو مدت کوتاه ان شاالله نمیفروشم ان شاالله که آدم محتاج نشه ولی فکرم این که حداقل دو سه سال دیگه بفروشم

من از یه طلا فروش پرسیدم دست دوم بهتره یا سکه؟گفت سکه.   ولی شمش گرمی نمیدونم چیه، میشه بگی چی ...

چون رو دست دوم بازم سود فروشنده رو شما پرداخت میکنی فقط مالیات نمیدی. اما پارسیان اختلاف خرید و فروشش خیلی کمه

چون رو دست دوم بازم سود فروشنده رو شما پرداخت میکنی فقط مالیات نمیدی. اما پارسیان اختلاف خرید و فروش ...

من شنیدم پارسیان رو وقتی میخوای بفروشی از روش کم می‌کنن

ببین این شمش گرمی ها عیارش ۲۴ ، یعنی از پارسیان از این نظر بهتر و از ۱۰۰ سوت داره به بالا من آخرین ب ...

طلای ۲۴ عیار گرونتره؟؟ من پریروز یه سکه ۲۰۰ سوتی پارسیان گرفتم ۵۷۰ .

قربونت برم عزیزم چشم ان شالله عکسشو میزارم♥️😘

فدات کار خوبی می‌کنی بابت پس انداز طلا میخری سرمایه میشه برات لباس فایده نداره هرچقدر بخریم باز مدل جدید اومد میگیریم واقعا حیفه

از روش کم نباید کنن. اگه جای منصف ببری. من بردم یه جا اسفند ماه فروختم وزنشو ضرب در قیمت روز طلا کرد ازم خرید همونقدر. 

ولی قبلا جای دیگه بردم گفت مثلا الان قسمتشو تو سایت زده ۱ تومن. من میخرم ۹۵۰ تومن. 

کم هم کنن خیلی نیست. به اندازه‌ی طلا حداقل نیست

درسته. اما اگه وزنش یه گرم باشه فکر کنم ازش کم نمیکنن.یادم نمیاد ولی یه بار دوتا سکه داشتم یکیش ربع بود یکیش کمتر یادم نیست فکر کنم ۸۰۰ سوتی بود ،موقع فروش از ربع کم نکرد اما از ۸۰۰ سوتی کم کرد