2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق چیه؟

130 بازدید | 21 پست

اینکه با تموم بدیهاش (توهین وتحقیرهاش فحشاش کتک زدناش) بازم دوسش دارم 😔بازم دلم براش تنگ میشه بازهم میخوامش این عشقه یا وابستگیه؟

همسرم ۱۳سالگی عقد کردیم ۱۵عروسی گرفتیم 

۵ساله باهاش بودم کلی خاطرات خوب ولی مشکلم مامانشه دخالت می‌کنه توی زندگیمون خیلی خودش هم طرف خانوادشه....

کاش میدونست چقدر من بهش متعهد بودم کاش میدونست ته قلبم هنوز دوسش دارم ...ایکاش ذره ای دوسم داشت..کاش میدونست با تموم بدیهاش بازم میخوامش‌..دلم براش تنگ شده..

عقلم میگه نه ولی قلبم نفهمه 

یه حس دروغ و چرت و پرته

ک فقط وابستگیه در اصل

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اینه

💩

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ادم بدونه عشق چیه که عاشق نیس…کسی که عاشقه معمولا خبر نداره…شاید رفتارشم با معشوقش مناسب نباشه

میفهمم چی میگی 

اما تو دلت پیش زندگی و خاطراتی که ساختی میمونه

حیفت میاد

میگی بلاخره درست میشه…

مال من که درست شد

یه حس دروغ و چرت و پرته ک فقط وابستگیه در اصل

چیکار کنم این وابستگیه مزخرف از بین بره

خیلی دوسش دارم ک ایکاش نداشتم من خیلی احمقم آنقدر بهم بدی کرد بازم دوسش دارم 

چیکار کنم این وابستگیه مزخرف از بین بره خیلی دوسش دارم ک ایکاش نداشتم من خیلی احمقم آنقدر بهم بدی ک ...

جدا شو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
همینی که زهرا میگه 💔😐

😹❤️‍🩹👌🏻

اگه ادم بدونه عشق چیه که عاشق نیس…کسی که عاشقه معمولا خبر نداره…شاید رفتارشم با معشوقش مناسب نباشه ...

😔🥺💔همش میگم کاش تو عقد طلاق میگرفتیم ولی لامصب تو عقد آنقدر خوب بود نمیدونم چرا بعد عروسی اینقدر عوض شد 

من مرض فیلم گرفتن دارم از لحظه لحظه ی باهم بودنمون فیلم دارم حرفامون و خندهامون...

اونا طلاق براشون آب خوردنه چون‌دوتا از خواهراش طلاق گرفتن :))

همش میگم اگه بیاد من همه چیمو بهش میدم حتی اگر مشکلش پول بود کل طلاهامو میفروشم بخاطرش فقط پشتم بمونه وپیشم باشه هرچی بگه بهش میگم چشم:)

الان هرکی میاد نصیحت میکنه که نه به قلبت گوش نده

خو اگه اسون بود ادم گوش نمیداد بیخیال میشد

فقط خودتی که میدونی خوبیاشو

همه روزهای زندگی که کتک دعوا نبود

خاطره خوش داشتی 

اول نفرت بوده احتمالا 

یه عده میگن عزت نفس پایین…همچین چیزی نیس…ظاهر من جوریه که همه میگن هرکی و بخوام میتونم داشته باشم…اما دل من پیش شوهر خودمه…با هرچی که پیش اومد

بعضی وقتا خودمون مقصرین

البته سنت هم کم بود نمیتونی خودتو سرزنش کنی

😔💔کاش راهی جز جدایی وجود داشت 

هیچ راهی نیست

😔🥺💔همش میگم کاش تو عقد طلاق میگرفتیم ولی لامصب تو عقد آنقدر خوب بود نمیدونم چرا بعد عروسی اینقدر ...

منم اینجوری بودم

هنوز میگم یادته روزهای اول 

گیر کردم تو اون روزا 

نمیتونم از حالم لذت ببرم…چون اونا رو میخوام

اما بیشترش واسه سنه

بزرگتر که بشی متوجه میشی که زندگی فقط این عشق عاشقیا نیست

بالا پایین داره

هرکی بخواد سر همه چی جدا بشه که دیگه الان مادربزرگامونم بچه طلاق بودن