2777
2789
عنوان

نفرینم کرد

262 بازدید | 12 پست

با ی پسره مجازی اشنا شده بودم 

بنظرم رسید جور نمیشیم از هیچ لحاظ باب میل من نبود.اون میگفت دلم گیر کرده پیشت 

تموم کردم نفرین کرد منو 😐 بدم نفرین کرد

یهو ترسیدم

تایپک های مفید منم تگ کنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم اکسمو نفرین کردم چپ کرد با ماشین دوستش

چجوری من چرا نفرین کنم خودمو میگیره 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
ب تخم نداشتت  ب حرف گربه سیاه بارون‌نمیاد که  قرار نیست هرکی ازماخوشش بیاد بمونیم باهاش ...

والا همونو بگو جور نیستیم دیگ زوری نیس ک

تایپک های مفید منم تگ کنید

از ته دلت نیس ،وقتی با دل شکسته نفرین کنی بی برو برگرد میگیره عزیزم 

از ته دل اتفاقا بدیم کرده بد دیگه دل شکستن بالاتر از او نیست! سر خودم میاد! فک کنم خدا منو دوست نداره

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊