2777
2789
عنوان

چرا اینقدر آدم را میترسونید آخه ؟

418 بازدید | 48 پست

عزیزای دلم ، یکیتون فقط یک نفرتون که ازدواج کرده و خوشبخته بیاد یک تاپیک بزنه و دو مورد خوشبختیش صحبت کنه. صدقه هم بده که چشم نخوره. 

باور کنید مجردم.  34 سالم هست ، ولی از بس تاپیک های وحشتناک میزنید به خودم میگم هرگز ازدواج نمیکنم. برام شده کابوس. 

اون از تاپیکی که خانومه میگفت همسوش رفتارهای زنانه و ا تیسمی داره و با هیچ کس حرف نمیزنه ، الان هم که یک خانم معلم گل تاپیک زده ، عقد بوده با چه خانواده وحشتناکی طرف بوده ..... دیروز یک نفر تاپیک زده بود شوهرش از خونه بیرونش کرده ..

گناه داریم به خدا ..

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انتظار نداری که کاربرها بیان وسط همچین تاپیک هایی که طرف اومده از مشکلش گفته ،  خوشی هاشون رو جار بزنن. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

متاسفانه واقعیت جامعه اس.. ولی چون بیرون از اینجا هم زوج خوشبخت دیدین هم بد.. ولی اینجا اکثرا از مشک ...

عزیزم خیلی رواج پیدا کرده ، ولی من اینقدر میترسم که خواستگار زنگ میزنه شروع میکنم به گریه کردن. فکر میکنم قراره برم توی یک سیاهچال تا آخر عمرم.

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
عزیزم انتظار نداری که کاربرها بیان وسط همچین تاپیک هایی که طرف اومده از مشکلش گفته ،  خوشی هاشو ...

نه ولی میتونن تاپیک جدا بزنن که😳

چه واقعیتی اخه منم حالم بد میشه بخدا منم وسواس فکری گرفتم همش فکرم میره به جاهای بد هیچ کس از خوبی و خوشبختی نمیگه یکی میگه همه مردا بدن همشون نمیدونم هیزن همشون نمیدونم چجورین توروخدا نکنید نگید مرد خوب زیاد هست قرار نیست چون کسی هرز رفته همه اونجوری باشن بخدا من پشیمونم که با سایت اشنا شدم بر اساس کنجکاوی میام ولی پشیمون برمیگردم یه کاربراییم هست مثلا استاتر میگه من شوهرم رفته این موقع بیرون چیکار کنم نگرانشم  یه کاربر میگه ایشالا ک رفته بیرون  یا ایشالا ک معتاد نیست اونا نمیدونن چیکار میکنن با اون دل بیچاره زن    زندگیارو نابود میکنن بعضی ها

عزیزم خیلی رواج پیدا کرده ، ولی من اینقدر میترسم که خواستگار زنگ میزنه شروع میکنم به گریه کردن. فکر ...

متاسفانه من هم جز همون زوج های سیاهچاله هستم.. زندگیه دیگه غیرقابل پیش بینیه.. منتهی قبلش مشاور ازدواج برید انتخابتون عاقلانه باشه ان شالله که خوشبخت میشین

عزیزم اینجا کسی که زندگیش خوبه وشوهرش خوبه که نمیاد دردل کن اون که غم و ناراحتی داره میاد اینجا درد دل کنه هرکی از خوبی ها زندگیش بگه میگن پز زیر پوستی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜