2789
عنوان

دلم گرفته

168 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چرا آنقدر دلم گرفته...نه ماشینی نه خونه ای دارم...ن همسری نه فرزند ی......خدا انگار من فراموش کرده.....خسته شدم...آنقدر خدا...رو صدا زدم...شهیدا...امام ها ....ولی صداممم به هیچ‌جا نرسید حاجتامم نگرفتم.....چیکار کنم......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسطه قرار نده.مستقیم از خدا بخواه.التماسم نکن بگو حقمو میخوام و همیشه تصورش کن اون چیزایی که میخوای ...

بغض کردم پیامت خوندم....من زار زدم ....از خودشم خواستم ولی هیچی هیچی

سوال منم هست ،😔    یه اشغالی بیاد روح و روان یه  نفر و بریزه ب هم .خودش خوش و ...

ببین من دیدم همین آشغالا که میگی.....چند سال بعد تاوان کارشون میبینن....ولی به درد من و‌تو‌ نمیخوره....چند سال بد تاوان دادن طرف....چون آن لحظه قلبمون تیکه تیکه شده

من یکساله همش فکر میکنم دارمش از خو خدا می خوامش بدون واسطه اما نشد که نشد  چون کسی که دوسش داش ...

عزیزم شاید صلاحت این نبوده شک نکن.اگه مال تو بود همه عالمم دست ب دست هم میدادن نمیتونستن جداتون کنن.بعضی حکمتا رو ادما سالها بعد میفهمن

ببین من دیدم همین آشغالا که میگی.....چند سال بعد تاوان کارشون میبینن....ولی به درد من و‌تو‌ نمیخوره. ...

اشکال نداره فقط اون روزو بشنوم دلم آروم میشه نفرین نمیکنم فقط ی جمله 

خدا تو ک همه چی رو دیدی خودت قضاوت کن . حرف ناحق هم نمیزنم . فقط ب امید جبران خدا ارومم فعلا. . عیب نداره  گلم آروم باش اگر عدالتی هست پس تاوان هم هست. 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya