2777
2789
عنوان

مادرشوهرم انقدر عذابم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 49 پست
اروم شدن دیگه؟خاک برسرشون

دیگه نمیدونم. ولی دیگ ببین چ عذابی بهش دادن ک دختره تحمل نکرده 

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
مادرای خودتون مادرشوهر نیستن؟ اونا حتما با مادرشوهرهای دیگه فرق دارن،😄😄😄😄😄

هر هر هر رو اب بخندی نه مادرای ما مادرشوهر نیستن

یه فروردینی بی حوصله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره😭 اخه یکی نبود بهش بگه چرا خودکشی . طلاق میگرفتی دیگه

وای یاخدا.... بچه ها چرا اینقدر ما ادمها بدشدیم اخه مگه دنیا چقدره چرا این همه به هم بدی میکنیم. منم خواهرشوهرم تازه شناختمش چیه چقدر اخه ادم میتونه دورو باشه

بخدا زندگی پس از زندگی نگاه میکنم میگم خدایا چقدر ما بنده های بدیم اگه استغفروالله ماجای تو خدا بودیم میخواستیم چیکارکنیم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

باورت شاید نشه مادر شوهر من گله گللل جوری ک با همسرم سر من دعواش میشه ک چرا مثلا اجازه نمیدی فلان لب ...

الهی شکر ک راضی هستی ان شاءالله این خوشیها برای همه باشه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
باورت شاید نشه مادر شوهر من گله گللل جوری ک با همسرم سر من دعواش میشه ک چرا مثلا اجازه نمیدی فلان لب ...

آخیییییلی عزیزم منم مادرشوهرم این مدلیه البته چند بار از نزدیک دیدمش فقط چون با پسرش دوستم فعلا ولی کلی کار واسم میکنه خیلی ماهه کلی دورادور محبت دیدم ازش 

اره با کسیم که خانوادش از دوستی من و پسرشون اطلاع دارن دورادور مادرش خیلی بهم محبت میکنه دو روزه دلم ...

الهی بهم برسین وخوشبخت وعاقبت بخیر باشین زیر سایه پدر ومادراتون

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

وای یاخدا.... بچه ها چرا اینقدر ما ادمها بدشدیم اخه مگه دنیا چقدره چرا این همه به هم بدی میکنیم. منم ...

اره واقعا 

من چرا فار همچین ادمایی رو درک نمیکنم اخه 

کاش ادمای بد مث خودشون نصیب بشه و ادمای خوب و سادع مث خودشون  

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم