نمیدونم چیکار کنم با زبون روزه ختم هامو شروع کردم(چله زیارت عاشورا)(ختم سادات)(۲۰۰۰صلوات)امروز یک حفته بود که شروع کردم میدونم شاید زیاد مراقبه نکرده باشم مثلا تنها کاری که اصلا نکردم این بوده غیبت نکردم دروغ نگفتم و حرف زشت نزدم و نمازامو سره وقت خوندم ولی خوب تو اینستا بودم بعضی وقتا پیش اومده اهنگ شنیدم ولی تا جایی که تونستمم هندزفری گذاشتم روزه گوش دادم من چون قبلنا با پسر خاله هام خیلی صمیمی بودم و همش بگو بخند داشتیم الان نمیتونم زیاد باهاشون سرد برخورد کنم😔ولی بازم استرس دارم اخر این ماه عشقم قراره بیاد خاستگاریم از این میترسم بابام بازم راضی نشه میترسم تو روی بابام وایسم قلبش بشکنه انقدر حساس شدم به کوچک ترین چیزم واکنش نشون میدم و گریه میکنم😔😔😔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم انشالله که حالت خوب بشه میدونم حس بدی داری انشالله از این جو در بیای
اره یه حسه خیلی بدی دارم از یه طرف میترسم از یه طرف خوشحالم که میخوان بیان خاستگاریم از یه طرف میترسم بابام رضایت نده و اتفاقای بدی بیوفته از یه طرف یه حسه خوبی دادم که دارم این ختمارو انجام میدم درکل تو دو راهی گیر کردم
چرا اینقدر به خودت سخت میگیری یعنس چی یعنی خدا اینقدر بده که برا اینکه حاجتت وبده بخواد تو رو تو سخت ...
نمیدونم اخه میگن چله زیارت عاشورا خیلی حساسه باید مراقبه کامل داشته باشی وگرنه باطل میشه من بخاطره این حساسی چله وسواس شدید گرفتم بعد از چندین ماه این حفته موقف شدم این ختمو انجام بدم