2777
2789
عنوان

تنهایی

167 بازدید | 18 پست

چطوری از تنهایی دربیام؟ خواهشا نگین باشگاه سرکار کلاس فلان،بلخره اونام باید یچیزی داشته باشی حرفی زبونی ک جذبت بشن میری اونجا تنهاتر برمیگردی،همیشه غریب بودم و خدا رو اون بالا دارم چیکار کنم راه حلی کتابی راه باوری چطوری ازین وعض درونگرایی و پیلم دربیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از خواندن کتاب شروع کن 

کتاب صوتی دختران خودت باش رو تو تلگرام رایگان میتونی پیداکنی 

من دارم گوش میدم خوبه اگه چشمی بیشتر یاد میگیری کتابشو بخر 

https://t.me/khodet_bash_dokhtarjan

کتاب صوتی دخترجان خودت باش

گرفتم یکمی گوش دادم ولی باز ولش کردم

تو کتاب دخترجان خودت باشه درمورد اینکه چرا همش یه کاری رو ول می‌کنی چرا همش ناله این وخیلی مسایل متنوع صحبت می‌کنه دروغ های متفاوتی که به خودمون همیشه میگیم ودرحال نابودی زندگیمونیم

و تقریبا کوتاه واسه هرمسئله ای که مادخترا درگیرشیم یه فصل کوتاهه

هرچی بیشتر تو اجتماع باشی اجتماعی تر میشی

من خودمم مثل تو بودم ولی الان دیگه راحت با همه ارتباط میگیرم بس که تو اجتماع و بین مردم بودم

اینم بگم که کار یکی دو روزه نیس واسه من چند سال طول کشید

هرچی بیشتر تو اجتماع باشی اجتماعی تر میشی من خودمم مثل تو بودم ولی الان دیگه راحت با همه ارتباط میگ ...

اخه من خیلی بیشیله پیله و صادقم مرموزو زیرکو چمیدونم شیشه خورده دارو اینا نیستم همیشم ضربه میخورم 

اخه من خیلی بیشیله پیله و صادقم مرموزو زیرکو چمیدونم شیشه خورده دارو اینا نیستم همیشم ضربه میخورم&nb ...

اره خب اکثرا کسایی که تنهان همین جوری هستن من خودمم کم ضربه نخوردم بابت ساده بودنم اما خب خوبیش اینه که بعد یه مدت (از زمانی که وارد اجتماع میشی به بعد) از اون ساده بودن بیرون میای و هرچی بیشتر میگذره کمتر گول آدمای موذی رو میخوری

بالاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه، این ساده بودنت یه جایی کار دستت میده هرچی زودتر از دستش خلاص بشی بهتره

اره خب اکثرا کسایی که تنهان همین جوری هستن من خودمم کم ضربه نخوردم بابت ساده بودنم اما خب خوبیش اینه ...

اره واقعا خیلی عقب افتادم از زندگی،بعضی وقتا میگم اخه تاخالا نبودم الان بشم اون دنیا رو هم نداشته باشیم،چون ذاتم نیست نمیدونم