2821
2789
عنوان

اپیلاسیون

162 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من تاحالا اپیلاسیون توی مرکز نکردم توی خونه پامو دوبار زدم ولی من پوستم چربه و حساس زود جوش میزنم خواستم بدونم جاهایی مثل ب.ی.ک.ی.ن.ی یا کمر بعد از اپیلاسیون جوش میزنه؟؟ چند روز بعدش جوش میزنه؟ ممنون میشم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیری لیزر.اپیلاسیون جوش زیر پوستی میاره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا نمیری لیزر.اپیلاسیون جوش زیر پوستی میاره

رفتم والا تاثیر زیادی نداشت الان فقط دستام انگاری کچلی گرفته 😂😂 بعضی جاهاش نداره.. آخر ماه مراسم دارم گفتم ژیلت بدنمو بزنم زود در میاد میترسم اپیلاسیون برم نمیدونم 

رفتم والا تاثیر زیادی نداشت الان فقط دستام انگاری کچلی گرفته 😂😂 بعضی جاهاش نداره.. آخر ماه مراسم د ...

من چندسال اپلاسیون رفتم میگن پوست شل میشه امان ازموهای زائد منم ۸ جلسه رفتم لیزر رفتم توشارژکه میخوام اقدام کنم واسه بارداری دیگه نمیرم

من چندسال اپلاسیون رفتم میگن پوست شل میشه امان ازموهای زائد منم ۸ جلسه رفتم لیزر رفتم توشارژکه میخوا ...

اپیلاسیون بعد از چندروز در میاد ؟ همون روز جوش میزنه ؟

باید  برم باز... حالا شما اپیلاسیون رفتی تاحالا ؟ این ماهو رد کنم نمیدونم چجوریه

خب ژیلت بزن دیگه وایه لیزر خیلیم خوبه ژیلت بزنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز