@fatem ghorban:
🌺 سوال یکی از اعضای محترم از مشاور عزیز👇
سلام خانم قربانی ...من یه خانم خانه دار هستم که دو فرزند داره ...پدر ومادر همسرم بشدت توقعی هستن وهمیشه همسر منو به هر نحوی یبار کار خونه بیرون ..فرامیخۉنن.خرید همه کارها برعهده همسرمنه ....ومنطقشون اینه که پسر باید همه کارهای پدر ومادرانجام بده وقتی میگم همه یعنی همه جیزهای که حتی باورش براتون سخته ......همسر من هم کار خودش هم کار پدر مادرش واقعا ۉقنی برای خونه نمیمونه ۉقتی برای بچه هام نمیمونه ...بچه هام از نبودن پدر خیلی غصه میخورن همیشه استرس اینو دارن که گوشی پدرشون زنک نخور مادر همسسرم نگه بیا اینجا فلان کار بکن ....وقتی باباشون ازسرکار میاد ...میپرسن بابا دیگه نمیری بیرون....جون ممکن وقتی همسرم میادخونه حداقل جند بار بهش زنگ بزنن بیا ....مسیر هم نزذیک نیس ...لازم به ذکر که پدر مادرشون اصلا ناتوان نیستن ..سرحال و سرپا هستن وحدود سنی 60هستن....اما عقیده دارن ...همه کارهاباید پسرشون انجام بده ..تو روخدا یه راهکارازمشاوره بخاین بمن بده چۉن این وضعیت برای من غیر قابل تحمل شده وممکن برای زندگیم خوشایند نباشه ...مشاورتوت میتونه بمن کمک کنه من رفتارم باید چه جوری باشهه چجوری صبر کنم ....
🌺پاسخ مشاور👇
سلام و احترام
دوست عزیز درک میکنم شرایط براتون سخت شده چندنکته که به ذهنم میرسه خدمتتون عرض میکنم اما حتما یه جلسه مشاوره خصوصی بگیرین تا راهکارهای بیشتری خدمتتون ارائه بشه .
نکته اول اینکه با تدابیر گفتاری حتما در شرایط زمانی و مکانی مناسب بدون غیبت و سرزنش از ناراحتیتون با همسرتون صحبت کنید .ایشونو متوجه نیاز خودتون و بچه ها به حضورشون کنین .
نکته دوم اینکه طرح نیاز کنین و حتما با تدابیر گفتاری از نیازهای خودتون بگین .
اما یه موضوع رو خواهرانه خدمتتون عرض کنم اگر شرایط بر عکس بود و شما مجبور بودین به پدر و مادرتون خدمات بدین ایا ناراحت نمیشدین از اینکه همسرتون گلایه کنه؟؟
قبلا هم خدمتتون عرض کردم که ملاکتون رو در زندگی رضایت پروردگار قرار بدهید .تغافل کنین و خیلی ذهنتون رو درگیر این موضوع نکنین .
در حال حاضر مشکل اصلی که من متوجه شدم اینه که همسرتون نمیتونه تعادل بین خانواده خودش و پدر و مادرش برقرار کنه و این هنر شماست که با تدابیر گفتاری و بدون غیبت طرح نیاز کنین و خواسته هاتونو از همسرتون به بهترین شکل بخواهین و چون اقایون به شدت حس تامین دهندگی دارن وقتی این حسشون تامین بشه حتما در روابطشون با خانواده و شما تاثیر میزاره .
موفق باشید
الخیر فی ما وقع
خانی حسینی
#روزمرِگی_من_و_مامان👇