2777
2789

منم این مشکل رو داشتم در واقع پلی کیستیک بودم 

پیش دکتر طب ایرانی ک خیلی معروفه تو شهرمون رفتم 

چن تا گیاه گفت دم دادم خوردم و حجامت و بادکش هنوزم باورم نمیشه ب یک ماه نکشید درست شد الان نسخه در دسترسم نیست اگ خواستی بعدا میفرستم برات 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکل رو داشتم در واقع پلی کیستیک بودم  پیش دکتر طب ایرانی ک خیلی معروفه تو شهرمون رفتم ...

ممنون گلم شما اهل کجایی این دکتر آنلاین ویزیت میکنن؟ چون من مشکل کم خونی و روده تحریک پذیر هم دارم 

ممنون گلم شما اهل کجایی این دکتر آنلاین ویزیت میکنن؟ چون من مشکل کم خونی و روده تحریک پذیر هم دارم&n ...

من قم نه فکر نکنم 

خوب میشی عزیزم پیش ی دکتر خوب برو 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.