2777
2789
عنوان

مادرشوهر

388 بازدید | 17 پست

بچه ها سلام

مادرشوهرمن روزی یک یا دوبار بهم زنگ میزنه همش سوال جواب میکنه.چی پختی کجایی کی خونته.منم کم روام نمیتونم جواب ندم یا بد جواب بدم.همش خود خوری میکنم میترسم ام اس بگیرم چندروزه دستام بیجون شده ازبس حرصشو میخورم. چیکارکنم اروم شم بیخیالش شم. یک سالونیمه ازدواج کردیم و اینجوربوده.من شاغلم گاهی اوقات از شدت خستکی حوصله خودمم ندارم دیگه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره خب بنظرم

یکی در مورد ب تماسا پاسخ بده

جاری من خونشون نزدیک مادر شوهرمه 

قشنگ مادر شوهرم کلید داره هر وقت بخاد میره و میاد

ماهم مدتی که خونه مادر شوهرم زندگی کردیم هر وقت غذا میخاستن یا مهمون داشتن میومدن از خونمون میبردن غذا و میوه و ظرفای کثیفو برمیگردوندند

ولی از طرفی هرچی میخرید ب ما دوتا عروسم میداد از گوشت تا کدو و خیارو خیارشورو ترشی و هرچی

بهم بگید براتون حمد بخونم

لازم نیست ک همیشه جواب تلفنش رو بدی هردفعه،ی بهونه ای بیار نشنیدم خواب بودم و... از سرش میفته کمتر زنگ میزنه و فضولی میکنه ،وقتی هم ک بعد چندبار زنگ زدن جواب دادی جوابای سربالا بده خودش میفهمه خخخ

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
چه حوصله ای داره اگه سرکاربهت زنگ میزنه جواب نده بعدا گفت بگو کارداشتم یک درمیان جواب بده وبهش آمار ...

این کارو میکنم. گاهی. حتی ببخشید دستشویی باشم ب محض اینکه جواب ندم وقط کنه سریع زنگ میزنه شوهرم ومیگه فلانی جوابمو نداذ. اونم نمیذونه من الان دستشویبم حمومم کجام خب بد بین میشه میگه زنم بامادرم خوب نیست...چندبارگفته توجوابشو ندادی و بهش بی اخترامی کردی

لازم نیست ک همیشه جواب تلفنش رو بدی هردفعه،ی بهونه ای بیار نشنیدم خواب بودم و... از سرش میفته کمتر ز ...

باورکن این کارم کردم. مثلا هربارجواب ندم گوشیم بالای ده بذر زنگ میخوره.اون مهم نیست. دوس ندارم شوهرم فک کنه بی احترامی میکنم

این کارو میکنم. گاهی. حتی ببخشید دستشویی باشم ب محض اینکه جواب ندم وقط کنه سریع زنگ میزنه شوهرم ومیگ ...

اوف ک از این اخلاق بدم میاد قبلا مادرشوهرمنم همینطور بود تا جواب نمیدادم سریع ب شوهرم زنگ میزد ک چرا جواب نمیده یا میومد پشت درمون خونه نبودم زنگ میزد ک زنت کجاست اونقدر حرص میخوردم با گوشه کنایه بهش فهموندم خودش خوب شد بیچاره خخخخ

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
بزاراونقدر بگه عادت کنه خب باپسرش حرف بزنه چرا مزاحم عروس میشه دم به دقیقه

با پسرشم حرف میزنه روزی چندبار. اما من بامادرخودم دوسه روز یبار حرف میزنم ولی مادرشوهرم هرروز...اونم همش سوال چی خوردین چی دارین اه