2789
عنوان

ساعت بخرم؟

207 بازدید | 19 پست

بچه‌ها بنظرتون حدود دو تومن از حقوقم رو بدم ساعت مچی بخرم؟ (برادرم میتونه از بازار ساعتایی که بیرون گرونترن رو با یکی دو میلیون برام بخره) 

یا یه دونه معمولی در حد سیصدهزار تومنی بخرم؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
دو تومنی
17
73%
ارزونتر
6
26%
ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وقتی موبایل داری ساعت میخای چیکار

شیکه توی دست

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
۲تومن ساعت؟ نمی ارزه پولتو بده طلا

خودمم فکر کردم بذارم روش یه پولی، یه گوشواره ریز یا دستبند بخرم، واسه همین مردد شدم

یه ساعت خوب بخر .چون امروز نخری فردا گرونتر میشه و به دلت میمونه .یه بار بخر .خوب بخر

درست میگی، فقط یه ذره حیفم میاد🥲😄

من باشم پول رو خرج یه ساعت خوب میکنم

مرسی عزیزم