2777
2789

همیشه سر وقت میخونم اگر آرامش می خواید بخونید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون عزیزمممم

چون خدا  رو خوش میاد 

اولین سواای که توس اخرت میپرسن از نمازه

نماز ارامش بخشه شاه کلیدم هستش

نماز اصلاح کنندست 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

از وفتی زایمان کردم ۶ ماه میگزره لکه بینی داشتم نمیخوندم تازه پاک شدم ، از امروز دارم میخونم ولی فزقی احساس نمیکنم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
محروم شدن از دریافت نورالهی، که از طریق نماز وارد روح و جسممون میشه.
 تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

من میخونم

برا روح خیلی خوبه و تو زندگی خیلی تاثیر داره و آرامش میده و میتونی از لحاظ علمی هم بررسیش کنی تو گوگل هست

نخوندنش هم تو این دنیا بده هم تو اون دنیا مثلا برا اون دنیا میتونم بگم که دلیلی برا قبولی بقیه اعماله مثلا بخوام ی مثال بزنم اینه که اگر تو خیلی خوب رانندگی کنی ولی گواهی نامه نداشته باشی رانندگی از لحاظ قانونی درست نیست و هیچکس قبول نداره و نماز دقیقا حکم گواهینامه رو داره

از وفتی زایمان کردم ۶ ماه میگزره لکه بینی داشتم نمیخوندم تازه پاک شدم ، از امروز دارم میخونم ولی فزق ...

چند وقت با حضور قلب بخونی اثرشو میبینی به امام زمان هم خیلی توجه کن

چون تو اگر نماز قضا هم نداشته باشی اما امام زمانتو نشناسی و براش کاری نکنی به هیچ دردی نمیخوره که یکی از اماما هم گفته هر کس بمیرد و امام زمانش رو نشناسد به مرگ جاهلیت مرده

آمرزش گناهان

نماز کلید بهشت

اجابت دعا

نشاط روح

هر عملی پیرو نماز است از این رو عروج دیگر اعمال در سایه‌سار نماز میسر می‌شود«إن قبلت قبلت ما سواها و إن ردَّت ردت ما سواها»[16] اگر نماز مورد قبول

واقع شود دیگر اعمال هم قبول می‌شود و اگر رد شود دیگر اعمال هم رد خواهد شد.

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

چند وقت با حضور قلب بخونی اثرشو میبینی به امام زمان هم خیلی توجه کن چون تو اگر نماز قضا هم نداشته ب ...

از بچگی نماز میخونم 

از بچگی نماز میخونم 

خیلی خوبه 

میگم شاید جای کار دیگت میلنگه که اثری ازش تو روح و حالت نمی بینی

مثلا همین امام زمان یا اینکه شاید ی گناه خاصی داری که اون نمیزاره چون تو ی حدیث داریم که نماز به اندازه ای پذیرفته میشه که جلوی گناه رو بگیره(دقیق جملاتش یادم نمیاد ولی همینو میخواست بگه😅) 

خیلی خوبه  میگم شاید جای کار دیگت میلنگه که اثری ازش تو روح و حالت نمی بینی مثلا همین امام زم ...

تو بارداری استراحت مطلق بودم بدنم هنوز درد میکنه با این که فیزیوتراپی هم رفتم ، خستگی زیاد بچه کوچیک ، کارهای خونه