2777
2789
عنوان

بوی بد کیک

545 بازدید | 25 پست

چیکار کنن کیکم بوی  خم مرغ نده ؟ وانیل میریزم خوب هم میزنم و دورگیری هم میکنم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بیشتر ببینید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرده سفیده رو جدا بزن

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
بیشتر ببینید

پوست لیمو بریز

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  
بیشتر ببینید
کیک چطوری بوی زهم مرغ میده؟ مگه مرغ میریزی

تخم مرغ منظورمه اشتباه تایپی بود 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بیشتر ببینید

عصاره وانیل یاطعم دهنده پرتقال بریزداخل موادکیکت 

بعضی تخم مرغاهم جورین که هرچی همشون بزنی وطعم دهنده بریزی قاطیشون بازم بوی بدی میدن😖

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
وانیلت پودریه یا اسانس؟

پودره 

بیشتر ببینید
زرده سفیده رو جدا میزنی؟

نه

بیشتر ببینید