ayliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2580 عنوان زبان 77 بازدید | 9 پست سلام،امیدورام حالتون خوب باشهلطفا اگه کسی زبانش خوبه این لطف رو بهم بکنه داستان اینطوریه ک بین این کلمه ها پنج تاش انتخاب بشه و با اونا یک داستان کوتاه چهار پنج خطی نوشته بشهممنون «فردا بهش فکر می کنم» 1402/01/12 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندآفتاب۱۴۰۲ عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 997 یک بار یه خرگوش گریه میکنه موش میگه میگه چته(؟خرگوش میگه مامانم با خواهرم خوبه موش میگه مگه میشه خرگوش میگه شوخی کردم تا باهام دوست شیم ..
ayliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2580 یک بار یه خرگوش گریه میکنه موش میگه میگه چته(؟ خرگوش میگه مامانم با خواهرم خوبه موش م ... بامزه بود ولی اصلا کلماتش جزو کلمات من نیست «فردا بهش فکر می کنم»
لبخندآفتاب۱۴۰۲ عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 997 بامزه بود ولی اصلا کلماتش جزو کلمات من نیست شوخی کردم مال این نیست خواستم یک داستان بگم
ayliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2580 شوخی کردم مال این نیست خواستم یک داستان بگم «فردا بهش فکر می کنم»
thatweirdogirl عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 835 We must try to solve any problems that hurts us.Sometimes its hard to tolerate things, but you should keep on.Life passes in a blink of an eye and we should care about ourselves.تا اینجا چهارتا کلمه استفاده کردم، بقیشو دیگه نمیدونم 😅 ناتازهوارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نینیسایتی نیز وجود دارد 😂. موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روانشناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایقشخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو... خلاصه اینچیزا : >
ayliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2580 We must try to solve any problems that hurts us. Sometimes its hard to tolerate things, but you sho ... ممنون عزیزم خیلی لطف کردی «فردا بهش فکر می کنم»
thatweirdogirl عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 835 میتونی اضافه کنی:I am amazed how people are crazy about worthless things. ناتازهوارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نینیسایتی نیز وجود دارد 😂. موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روانشناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایقشخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو... خلاصه اینچیزا : >
thatweirdogirl عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 835 ممنون عزیزم خیلی لطف کردی خواهش : > ناتازهوارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نینیسایتی نیز وجود دارد 😂. موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روانشناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایقشخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو... خلاصه اینچیزا : >