2777
2789
عنوان

میخام موهام دائمی فر شه

134 بازدید | 17 پست

کلا صاف و لخته 

میخام فر شه اینطوری 

چیکار کنم ‌؟؟ 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

فر دائم خیلی بده چون هر ماه باید تمدیدش کنی و فرش می‌خوابه زشت میشه و با اوضاع اقتصاد الان مواد داره روز به روز گرون تر میشه خرجم زیاد تر هر از گاهی با بابلیس و این چیزا فرش کن فر دائم نزن

کله مو بدم بهت

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مواد فر میکنن 

همزمان بافت مو رو هم از بین میبرن 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
عزیزم ماسک‌موهای اولاپلکس ارزش خرید داره؟ماسک ۴دریک رو شما استفاده کردی؟

کلا برند اولاپلکس عالیه حالا هر محصولیش که میخواد باشه و اینکه حواست باشه حتما اصلشو بگیری چون خیلی گرونه تحریمه و فیکش زیاده

نمیدونم یه سالنه پیجشو دارم مشتریایی داره که برا بار چندم‌میرن‌فرمیکنن‌ولی خب شیمیایه دیگه

اصلا شیمیای بودنش به کنار مو برای فر شدن باید دمیج باشه میبینید که اونایی که طبیعی موهاشون فره خیلی موهایه خشکی دارند فلش هایه مورو باز میکنن و مو خیلی اسیب میبینه برعکس کراتین 

اصلا شیمیای بودنش به کنار مو برای فر شدن باید دمیج باشه میبینید که اونایی که طبیعی موهاشون فره خیلی ...

من موهام موخوره زیاد داشت پسرونه زدم 😑

موخوره چرا بوجود میاد و چطوری جلوگیری کنیم؟ 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

این که می‌خوام بگم ربطی به تاپیکت نداره ولی من تو عالم واقعی خواهر ندارم...بعد یه شب خواب دیدم یه دختر بچه سه چهار ساله دقیقا عیییین عکس اولی که شما گذاشتید(چشمای خماااار و آبی و موهای فر و یه چیزی بین قهوه ای حنایی) بغلم بود...یکی گفت این خواهرته...بعدا فهمیدم یکی از اون دوتا بچه ایی بود که مامانم سقط کرد...الان که این عکس رو دیدم دوباره افتادم یادش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
راستش ۴دریک‌شو‌ خریدم ۴تومن🥲🥲امیدوارم ارزش داشته باشه

اولاپلکس گرونه اما نمیدونم قیمت دقیقش این هست یانه احساس میکنم یکم گرون گرفتی چون من پک کامل درمان مو رو میگیرم ۶ تومن‌ حالا بازم توی سایت ها نگاه کن 

من موهام موخوره زیاد داشت پسرونه زدم 😑 موخوره چرا بوجود میاد و چطوری جلوگیری کنیم؟ 

روغن تراپی کن  ماهی ۱ بار 

اب زیاد بخور از باد گرم سشوار استفاده نکن موهاتو خیس شونه نکن ساقه موهاتو با شامپو نشور حتما از ماسک بعد از حمام مناسب استفاده کن بعد حموم به ساقه موهات روغن بزن 

فقط خشکی مو باعث موخوره میشه حالا این خشکی میتونه عوامل داخلی مثل کم ابی بدن باشه یا عوامل بیرونی مثل دکلره رنگ شستشو یا گرما زیاد