2777
2789
البته اینو کاملا با انصاف و حق دارم میگم انقد اون اینجوری بود منم به تلافی اون اینجوری شدم ینی انقد ...

سلام عزیزم .ببین واقعا ناراحت کنندس.مردها همیشه دنبال نقطه ضعف هستن احساس میکنم نقطه ضعف تو بغض کردن و زود رنجیدنه .خواهشا از این به خیلی جسور و شاداب و در عین حال خودتو مغرور نشون بده نزار ازت نقطه ضعف داشته باشن مثلا بخوان با طرفداری از هم تو رو بسوزونن .اهمیت نده اصلا به تودت و رفتارت رسیدگی کن تا بشی خار توی چشمشون..باشوهرت هم کم بحث کن و اسم خانواده هاتون رو اصلا نیار با یه گوشت بشنو با یه گوشتم بیرون کن.خیلی جدیشون نگیر.مطمئن باش بعد از اولای زندگی اونقد بحث خانوادشو کردی که الان شده الویت براش ..بابا ای زن های عالم کم با شوهرتون بحث کنید و حساسش کنید بزار بگه مامانم عشق منه بگید چشم هر چی گفت بگید چشم وقتی ببینه به شخمتونم نیس دیگه دست از وزن کردن تحمل شما برمیداره..فعلا شبخیر

سلام عزیزم .ببین واقعا ناراحت کنندس.مردها همیشه دنبال نقطه ضعف هستن احساس میکنم نقطه ضعف تو بغض کردن ...

راس میگی انقد گفتم مامانش براش مزه اومده،

وگرنه از اول اینجورم مامانی نبود، و یچیز دیگه اینکه مامانشم خیلیییی آدم بِکِشیه، پدرشوهرمم کشیده کامل سمت خودش جوری که پدر شوهرم با کل خونوادش کات کرده و رفت و آمدم ندارن سال تا سال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷