2777
2789
کامل بگو خب

غروبی سرِ سفره افطار بودیم خونه ماماینام ، گوشیش زنگ خورد گفتم مامانته گفت جواب بده پرسید خونه نیستین گفتم نه، گفت کجایین رفتین بیرون؟ گفتم نه گفت پس کجایین گفتم خونه باباینام، گفت (اسم پسرشو) نیس ؟ گفتم هست گفت میخواستم بگم فردا با برادرم اینا همه میخوایم بریم خونه خواهر بزرگم مهمون پسر اون خاله ایم همه به خرج اون(زن اون پسرخاله تازه چندروز قبل عید یه دلخوری شد یهو منو از اینستا انداخت بیرون هم خودش هم شوهرش) بعد من گفتم به مادرشوهرم باشه ما تا شب به شما خبر میدیم باشه؟ شوهرم دستشویی داشت دستشو میشست دستشو پاک کرد اومد گوشی رو از من گرفت با مامانش حرف زد گفت باشه میام حتما، منو داری هی میگم بگو خبر میدیم هیچ برا خودش نذاشت ) از حرص داشتم منفجر میشدم هی رفتم بیرون تو بالکن اومدم ، غذا بهم کوفت شد هیچق نخوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غروبی سرِ سفره افطار بودیم خونه ماماینام ، گوشیش زنگ خورد گفتم مامانته گفت جواب بده پرسید خونه نیستی ...

حق نداشتم ناراحت شم ازاینکه منو ادم حساب نکرد؟ ینی یه نظرم از من نباید میخواست؟

از عید ، هرچی که مربوطه به عید از عید دیدنی های روز اولش ازینکه روز اول ناهار خونه کی بریم شام خونه کی، از خرید وسایل سفره هفت سین تا چیدنش ، از سیزده بدددرش از همه چیش متنفر شدم

رشت   بله الانم  هستم

اینم شانس منه این همه وقت اومدم اینجا دنبال یکی که همشهری و نزدیکم باشه هیشکی نبود، الان امشب تو همچین شبی که اومدم اینجا همچین چیزی نوشتم‌ آبروم رفت یکی پیدا شد هه:/

اینم شانس منه این همه وقت اومدم اینجا دنبال یکی که همشهری و نزدیکم باشه هیشکی نبود، الان امشب تو همچ ...

بیخیال   دختر   همه تو زندگی مشکلات دارن   ولی  با همسرت سر فرصت مناسب بعد اینکه ازت عذر خواهی کرد صحبت کن و خط قرمزاتو قشنگ گوش زد کن   اینجا دنیای مجازیه کسی کسی رو نمیشناسه  همه  درد و دل میکنن 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

البته اینو کاملا با انصاف و حق دارم میگم انقد اون اینجوری بود منم به تلافی اون اینجوری شدم ینی انقد همش به فکر خونوادش و الویتش بود منم از یه جایی به بعد تلافی کردم و الویتم رو سعی کردم خونوادم کنم چون واقعا دلسرد شدم وگرنه اولش فقط اون بود و اون بود و اون ینی یکی دوسال اول