2777
2789
عنوان

پرسینگ لب

418 بازدید | 22 پست

میخوام لبمو سوراخ کنم و پرسینگ بزنم لطفا فقط کسایی ک تجربه دارن نظر بدن ممنون میشم ک نگین خز شده و اینا همه ی اینارو میدونم ولی دوس دارم ک بزنم.ممنون از درکتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیرسینگ مخصوص لب بخر فقط ک عفونت نکنه

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

گوشت اضافه دراوردم عفونت 💔

اعتقادت اگ ب خودت ارزش داره دلیل نمیشه ب منم ارزش داشته باشهه اوکی!؟اعتقادمنم ب خودم ربط داره پس حق توهین نداری  هروقت با دلیل علمی و عقلی حرفی داشتی روم ریپ بزن ن فقط چرت و پرت 😊🤌کمی فضول نباشیدعقل کل این سایت یجوری مال زیردیپلماس حس بدی میگیرم اسکولا عزیزب کار ماست ریختنتون ادامه بدیدد پیروز باشیددد😘😘😘
یه سوال اگه کسی مثلا لبشو پیرس بزنه بعد پشیمون بشه لب همیشه سوراخ میمونه؟:/

سوراخش ریزه مشخص نمیشه اصلا 

تا ۳ ماهم وقت دار دربیاره

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
خیلی زود پر میشه ؟ فقط موقع مدرسه ک 7 ساعته نمیزنم اشکالی ک نداره ؟ تو اون تایم ک پر نمیشه نه؟

نباید دربیاری چون عفونت میکنه و زخم میشه مخصوصا لب .ماسک بزن برو .تو ماه های اول ک اصلا در نیار