2777
2789
عنوان

کیا بچه ی ده ماهه دارن؟

14796 بازدید | 24 پست
بچه هاتون شبا چند بار بیدار میشن از خواب؟ پسر من خیلی بیدار میشه شیر بخوره. شاید هر دو ساعت یا کمتر. دیوونه شدم. شیشه و پس تونک نمیگیره. تو لیوانم وقتی خوابه اب نمیخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبا جون بچه شیر مادری معمولن تا ١/٥ سالگی مدام بیدار میشه من بچه های کل خاندانم کلن زیر سینه خوابشون میبرد و تاصب مدام میک میزدن ولی بچه شیرخشکی از این لاحاظ عالیه بچه من ١٢/٣٠ میخوابه یا ١/٣٠ تا صب ساعت ٦/٣٠ تازه سه ماهش هم نیس
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
پسر من تو ٩ ماهه، شیرخشکیه، پستو نکم میخوره، ١٢ شب که شیر میخوره، میره تا ٦یا٦/٥ صبح،،، هربارم نق میزنه، پستو نکو میزارم تو دهنش
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بستنی قیفی این هرچی میگذره وابسته تر میشه. بهم میگن شیرت کمه سیر نمیشه

مینا همه مثل هم نیستند دختر منم با سینه میخوابه ولی ول میکنه هر دفعه بیدار میشه حدود ۱۰ دقیقه میمکه و ول میکنه به نظرم خیلی بهتر از شیر خشک درست کردنه
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است