بچه هاتون شبا چند بار بیدار میشن از خواب؟ پسر من خیلی بیدار میشه شیر بخوره. شاید هر دو ساعت یا کمتر. دیوونه شدم. شیشه و پس تونک نمیگیره. تو لیوانم وقتی خوابه اب نمیخوره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
صبا جون بچه شیر مادری معمولن تا ١/٥ سالگی مدام بیدار میشه من بچه های کل خاندانم کلن زیر سینه خوابشون میبرد و تاصب مدام میک میزدن ولی بچه شیرخشکی از این لاحاظ عالیه بچه من ١٢/٣٠ میخوابه یا ١/٣٠ تا صب ساعت ٦/٣٠ تازه سه ماهش هم نیس
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
پسر من تو ٩ ماهه، شیرخشکیه، پستو نکم میخوره، ١٢ شب که شیر میخوره، میره تا ٦یا٦/٥ صبح،،، هربارم نق میزنه، پستو نکو میزارم تو دهنش
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بستنی قیفی این هرچی میگذره وابسته تر میشه. بهم میگن شیرت کمه سیر نمیشه